Mayazim Kızlar utanarak soruyorum . Bebeğim henüz 2 buçuk aylık bezini açtığımda pipisi sert cisinide etmiyor neden acaba sizinde öyle oluyor mu q
Melekbas Mayazim cisini dogru duzgun yapmiyorsa ucu yapismis olabilir sunnet olmasi gerekebilir cisini takip edip doktora gidin mutlaka
Aslicamm Mayazim merhaba, erkek bebeklerde ereksiyon durumu olabiliyomus bezi açtığınız zaman benim bebeğimin de çoğu zaman öyle normal diye okumuştum :)
Elf95 Mayazim yani bilemiyorum kuzenimin bebeği idrar yaparken çok ağlardı testisleri içerideymiş o yüzden sordum ama sizin farklı bişeyse bilemem ama sıkıntı olsa huzursuzluk ağlama olurdu
Dondurmalikahve Mayazim Neden utanıyosunuz, çişini yapıyosa sorun yok erkek bebeklerde olan durum zaten çişlerini yapacakları anda öyle olur
Mayazim Dondurmalikahve çişi geldiği için sertlesmiyor arada altını açarken sert bir şekilde goruyorum
Esoca38 Mayazim Bebeklerde de ereksiyon olabilyormus :) bir kaç kez bende oğlumda açtığımda sert görmüştüm pipisini çok korkmuştum çişini de yapmamıştı 😂
[silindi] sule27- kvalide söyledi bunu bana doktora sordum tabi ki doktor çok kızdı sonra derisi yırtılıyor geri dönülmez hasarlar veriliyor bebeklere asla dokunmayın kurcalamayın kendi haline bırakın dedi ama aşırı kızdı