Mavis34 gunesbulutmom319 37.5 altında ilaç verme. Çoraplarını limonlu suya batırıp giydirebilirain ılık suyla dua aldırıp üstünü ince giydirirsn serinler biraz ama gece takip et belli saatlerde
Berrinsoyagazi14 gunesbulutmom319 37,5 altına yüksek ateş denilmiyor ilaç BİLe verilmez bilginiz olsun ki kulaktan ölçümler de daha yüksek çıkar sonuç Siz takip edin ama endişelenicek bir ateş değil Bugün oğlumun ateşi 39,4 e çıktı mesela 🥲
gunesbulutmom319 Mavis34 duş aldırıp öyle yatırdım normale dönmüştü yine yükseliyo galiba bu rakamlar ateş sayılıyo değil mi hafif ateş
Mavis34 gunesbulutmom319 evt ama vücudun enfeksiyonla savaşmayı da öğrenmesi gerekiyor o yüzden 37.5 olana kadar ilaç verme diyor doktorlar
Yusufum0633 Ateşi nerden ölçüm yapıyorsunuz bence bi hastaneye götürün ben evde koltu altı ölçtğm 37,5 du hastanede popodan ölçtğler 38,5 çıktı popodan deneyin bi daha doğru sonuç veriyor
Azraada58 Yusufum0633 popodan zaten yüksek cıkar sürekli bez var biz şimdi geldik kulaktan ölcüm en dogru sonuc canım popoyu ilk defa duydum
Yusufum0633 Azraada58 Fransada popodan ölçüyorlar vallahi bende ilkkez gördüm ama burası doğru dedi kadında ☺️