Azraadaa Vajinal fitil kullanan varmi. Kolay yolu varmi bunun kizlar. Kaygan değil hap gibi fitil kuru kuru olmadi islatayim dedim kirildi. Kullanan varmi.
Deletedmom5284 Azraadaa evet hamileyken hep kullandım doğumdan sonrada enfeksiyon için kullandım fitili değil vajinanızı ıslatın
Azraadaa Deletedmom5284 bende hamileyim suan 26 haftalık idrar yolu enfeksiyonu olduğu için verdi doktor ama hiç beceremedim ya sevmedim. Ziyan oldu yarısı.
Azraadaa Deletedmom5284 yanlış anlamazsınız bisey sorucam elimde itebilditim kadar ittim ama aynadan baktığımda hagla görünüyor itemedimmi acaba
Deletedmom5284 Azraadaa canım kolay olsun istiyorsan biraz vajinanla uğraş yani mast yaparmış gibi düşün vajina ıslanıyor o zaman 😂
Azraadaa Deletedmom5284 yarin deneyim o zaman tekrar ben parmağımı içine çok sokamadim o yüzden girmedi galiba. Simdi yarısı kirildi cope gitti ama biraz icerde kaldı hissediliyor bisey olur mu yarisindan😄
Deletedmom5284 Azraadaa bi zararı olmaz hangi pozisyonda denedin bilmiyorum ama yer tuvaletine oturur gibi oturur öyle dene