zeynepaltun Merhaba bebeğim 6 buçuk aylık hero baby kaşık mamaları ve meyve püreleri veriyorum fakat bebeğim ikisini de yemek istemiyor tükürüyor ağlıyor nasıl sevdirebilirim? Önerisi olan anneler şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için 🌸
TheBaby zeynepaltun Kaşık mama denedim ama hiç sevmedi. Sonra kendim araştırırp güzel tarifler buldum. Meyve püresini zaten kendim yapıyorum. 3-4 günlük. Sevmiyorsa hiç zorlama
Deletedmom_54 zeynepaltun yaa bende 2 kere hero baby 5+ kaşık mamasını denedim ilk 2 kaşığı aldı sonra midesi bulandı öğürüyor ve kendini sıkıyor tadına baktım resmen çocuğa işkence bildiğiniz yürümüş meyve gibi evde kendiniz bişeyler yapabilirsiniz bi daha almamayı düşünüyorum yazık evladıma
livanurvealpinannesi61 zeynepaltun sevmiyor ise vermenize gerek yok kaşık mama yemesi şart değil sağlıklı bişey değil zaten.
zeynepaltun TheBaby anladım canım teşekkür ediyorum yok vallahi sevmedi şeftali yi meyve suzgecinden yiyor ama püre olarak sevmiyor ya kaşığı sevmedi alışamadı ya da kaşık maması sevmedi tontis kiz