elifugba Ay geçmiyo gecmiyo önceden ağdaya giderdim baya azaldıydı simdi mecbur makineyle alıyorum her tarafı batık oldu nasil geçer buu
Asyaveannesi04 elifugba benim her yerim batıktı bacaklarım genital lazere gittim de bebek gibi oldu valla çok memnunum
_YanakReisinAnnesii Asyaveannesi04 peki kol altı ve genital de kararmalar mevcut muydu lazerden sonra rengi açıldı mı ?
Elifff Asyaveannesi04 merhaba bende yeni lazere başladım bacaklarımda aşırı batık vardı 15 gün oldu ilk seans Eylül ayında tekrar gitcem fakat o zamana kadar uzayan tüyleri alıyor muyuz
Asyaveannesi04 elifugba valla ben ablama bile açamıyordum ağda İçin en son artık bıktım gittim 8 seansta kol altı bacak genital ve bitti sürekli aynı kişi yaptı lazerimi de
Asyaveannesi04 _YanakReisinAnnesii evet lazerden sonra rengi açıldı ama doğumdan sonra hafif karardı şimdi yeni yeni normale dönüyor
_YanakReisinAnnesii Asyaveannesi04 gözle görülür bir şekilde beyazlama mı oluyor acaba aşırı kararma sorunum yok ama hafif var bu ve batıklar için gitmek çok istiyorum da
Asyaveannesi04 _YanakReisinAnnesii gözle görülür değil ama açılma oluyor ve batıklara çok iyi lazer kesin çözüm 4 yıl oldu ben gideli hiç yok