zey07_yldz Napıcağımı şaşırdım, gündüz uyurken yine düzeltiyorum ama gece sürekli bi korkuyla uyanıyorum nefes alamaz bişey olur diye çok korkuyorum var mı bu durumu yaşayan ya da napıyorsunjz bu durum karşısında?
AzraCemre zey07_yldz kaç aylık bebeğiniz? Şöyle diyeyim benim kızım 40 günlük olduğundan beri yüz üstü yatıyor. Kafasını kontrol etmeyi öğrenene kadar sadece gündüzleri yüzüstü yatırdım sonra geceleri de öyle yatırmaya başladım. Şükür hiçbir sorun yaşamadık şimdi yaşına girmek üzere ve kendisi yüzüstü uyumak istiyor. Dönmeyi öğrendiğinden beri nasıl isterse öyle uyuyor
AfraSum zey07_yldz ters dönmekten kastınız yüzüstü yatmaksa benim bebeğim de yüzüstü uyuyor. Şuan 6aylik 3 aydan beri böyle uyuyor. Asla sırtüstü uyumuyor 2 dk içinde gözünü açıyor. Bende bıraktım artık çünkü bende yüzüstü uyuyorum başka türlü uyuyamiyorum. Annesine benzemiş 🤣
duruguzel zey07_yldz benim kızım 2 aylık ve 2 haftadır yüzüstü uyuyor. Kafasını kontrol edebildiği için herhangi bir problem olmuyor. Sizinki 6 aylık olmuş bile hiç tedirgin olmayın. Yüzüstü uyuma yenidoğan bebekler için boyunlarını kontrol edemedikleri için tehlikeli
zey07_yldz AzraCemre @AfraSum Biz 6 buçuk aylığız yaklaşık bir haftadır yüzüstü yatmaya başladı yanına dönük olsa da bakıyorum yüzü yatağa dönük yatmış nefes alıyo mu diye kontrol ediyorum arada kafasını yana çeviriyorum ya da ..Yeni başladı böyle yatmaya normalde hep sırtüstü yatardı. Peki siz burnu ağzı kapanır diye korkmuyor musunuz ben çok tedirgin oluyorum.
AzraCemre zey07_yldz hiç korkmuyorum tabi başlarda korkuyordum ama kendi kontrolünü sağlamaya başladığı andan itibaren için rahat. Zaten geceleri genellikle birlikte uyuyoruz kıpırdadığı an uyanıyorum. İçiniz rahat olsun büyümüş zaten bebişiniz kendi istediği şekilde uyuyabilecek hale gelmiş ki öyle uyumak istiyor bence hiç müdehale etmeyin tabiki ara ara kontrol etmekte fayda var ama engel olmanızı önermem
AfraSum zey07_yldz tabiki tedirgin oluyorum. Aklım kalıyor azcik nefes alışı değişse uyanıyorum zaten. Ama artık başlarını rahat kontrol ettirebildiklerinicon rahatsız olsalar hemen çevirirler zaten.
GSevilay65 zey07_yldz bizim kız 7 buçuk aylık 6 buçuk ayında yüz üstü yatmaya başladı sabahları öyle uyanıp geceleri öyle yatio kafası hep yan bakiorum takip ediorum eli altta kalmasın die kafası yansa birakiorum öyle dondurunce uyanio cnku