AzraCemre Gzde78 kendimi motive edemiyorum sürekli erteleme halindeyim😄 bi ara yürüyüş yaparak verdim ama havalar aşırı sıcak olunca o da kaldı. İnşallah en kısa zamanda walk at home yapmayı düşünüyorum yeni evime yerleşir yerleşmez
Masal_prensesim Gzde78 ben iki dir leslie yapiorum (40 dk olandan ) mekik yuruyus plates fln zor geliodu bana ama bunu cok sevdim tavsiye ederim youtube dan acip eslik ediyorum keyiflide oluyo 😊
Alasivar Gzde78 ben pilates yapiyordum hamileyken baslamistim dogumdan 3-3ay sonra yine basladim. Pilatescimin israri ve gitmeyen gobegim yazin bikinili kadinlari gormek motive ediyor mecbureeeennn
Felfena Gzde78 ben başlamıştım ama sezaryen olduğu için henüz tam iyileşemediğimi anladım canım acıyınca. Bir iki ay daha bekleyeceğim
AzraCemre Gzde78 günde yarım saat bile yapsanız çok etki ediyor ben hamile kalmadan önce bu programla 10 kilo vermiştim 6 ayda
Masal_prensesim Gzde78 valla iki kere yapmama ragmen etkisini gosterdi bende cokta ter atiyosunuz tavsiye ederim ben egleniyorumda yaparken 😊
Alasivar Masal_prensesim gobek icin bisey diyemem ama kilo veridiryor ben suan pilates yapiyorum dedigim gibi o daha etkili