MasalElaa Gulsahgencel kasıklarına tek elinle ovala hafif sıkar gibi rahatladigini goruceksin canim karni agriyorda olabilir
Rika Gulsahgencel alerjisi vardir yedigine ictigine. Ne yedi icti not alin. Birseye alerjisi var bunu biliyor ve onu tuketiyorsaniz ve emzirmeye devam ediyorsaniz onu sagligindan edersiniz. Bagirsak yapisi tamamen bozulur ve alerji siddetine gore soka bile girebilir
Gulsahgencel ayseeeasln21 kabızdı ilaç kullanmaya başladık bugün 4 defa yaptı kakasını hala aynıı ıkınıyor süt alerjimiz var oda etkiliyor olabilirmi bu aralar pek dikkat etmedim çünkü çok bunaldım 🤦🏻♀️
Gulsahgencel MasalElaa yapıyorum yapmam mı günde 2 kere dus aldırıyorum kabızlık ilacı kullanıyıruz bugün 4 defa yaptı tuvaletini ama öncedende böyleydi hep süt alerjimiz var oda tetiklermi
ayseeeasln21 Gulsahgencel alerji kaynaklı da olabilir canım acaba ılık bir duş iyi mi gelir bir dene istersen
Gulsahgencel ayseeeasln21 günde 2 kere aldırıyorum aslında baska bir sıkıntımız yok gene diyetemi başlasam 🤦🏻♀️
dygmrtt Gulsahgencel süt alerjisi direk kabız yapıyor 13 aylığız ve hala mevcut benim sütümden geciyor peynir vs yediğimde hatta kakasından kan geldi diyeti açmıştık tekrar doktora gideceğiz dikkatli olun
Gulsahgencel yagizinannesiiiiiiiiii yapıyordum yavas yavas yemeye başlamıstım içinde süt olan seyleri hiçbir belirti olmamıştı kakasında kanda yok egzama falanda yok
Gulsahgencel dygmrtt ben hiç peynir süt yoğurt direkt tüketmedim içinde olanları yiyorum oda sadece cikolata dayanamıyorum sonrada vicdan azabı yasıyorum baska bir belirtimizde yok test yaptırdık negatif cıktı kakada kanda görmedim bidaha
Minikprensesinannesi892 Gulsahgencel alerjimiz yok aslinda o yüzden yorumu sildim benimki farkli demekki diye 😢 yine de cevabiniz icin cok teşekkür ederim ☺️