Birsenbirbenbirdebebek Bebeğim 5 aylık bu aralar memede doymadığını gözlemliyorum Sağım yaptım iki göğsten 70cc çıktı Formül mama olarak bebeğim 2 katını içiyor bir öğünde.. Günde 3l su da içiyorum neden bu kadar azaldı anlamadım 🤷🏻♀️ Tavsiyesi olan?
tosbikannesiiiiiii Birsenbirbenbirdebebek benimkide azalıyor sanki az önce 1.5 saat emdi normalde 40 dk falan anca emiyor
Saadet14 Birsenbirbenbirdebebek 6 aydan sonra anne sutu yeterli gelmiyor zaten ek gida baslaniyor bu yuzden ben mamaya basladim mesela
Prenseslerimm_3 Birsenbirbenbirdebebek bizde 5 aylığız sütüm azaldı bizde tadımlardan sonra yemeye başladık kahvaltı yaptırıyorum sebze püreleri yapıyorum muhallebili meyve yediriyorum
Teachrr Birsenbirbenbirdebebek canım böyle azalması çok normal hiç dert etme . Herkes aynı şeyi yaşıyo . Sağdığın sütle bebeğin senden aldığı süt aynı olmaz bebeğin daha kuvvetli çeker her zaman .
Birsenbirbenbirdebebek tosbikannesiiiiiii benimki de emiyor sonra az gelmeye başladığı zaman sinirleniyor 😅
Birsenbirbenbirdebebek Saadet14 bende 2 öğün mama veriyorum artık ama az daha emesini istiyorum açıkcası
Birsenbirbenbirdebebek Prenseslerimm_3 kontrolümüz var haftasonu bende sorcam ne zaman başlayalım diye Ek gida içinde heyecanlıyım aslında
Saadet14 Birsenbirbenbirdebebek Emer merak etme sutun kesilmez canim sadece bebekler büyüdüğü icin daha hizli emiyorlar ve onlara yetmiyor artik ek gida baslayacaksin zaten oncelik anne sutu ama ek gidada bu konuda yardimci olacak
Teachrr Birsenbirbenbirdebebek bu arada hep sütüm artıcak sinyali ver beynine dinlen uyu su iç sıvı tüket yeşillik ye salata tarzı ve e bebekteki şu süt yapan çaylar var emzirme çayları . Tatları çok güzel dinlenirken onlardan iç çok iyi gelmişti bana .😊
busarin Birsenbirbenbirdebebek buğday ruşeym yağı tabletini kullanıyorum. İnanılmaz süt yapıyor bir araştırın derim.
Simos22 Birsenbirbenbirdebebek 4.5 aylığız bebeğim 2 aydan sonra meme tutmadı sağım yaparak gittim son bir haftadır sağımda anca 30 CC buluyor iki gögüs. Bazen üzülüyorum bazende yeseydi böyle olmazdı diyorum ilk bebeğimde tam bu zamanlar kesilmişti bilmiyorum bünye meselesi mi 😥 ne çaylar içtim ne damlalar kullandım ne tabletler içtim boş yoksa yok maalesef
Birsenbirbenbirdebebek Simos22 zor bi psikoloji Hele bide emzirmeyi seven annişlere için. Ama öncellik doymaları ve sağlıklı olmaları 💜
Littlee Birsenbirbenbirdebebek yeni atlattım bu süreci 🙏 bebeğim 7 aylık ve memeden ağlayarak ayrılmaya başladı hatta o gece burdan sordum ve bana solgar b12 önerildi. Ertesi gün eczaneye gidip aldım doktoruma da danışarak ve hemen etkisini gördüm. Sağlıklı beslenme bol su ve solgar b 12