aselkus_09 Kızlar bebeğim 1 haftadır gündüzleri uykusu olduğu halde uyuyamıyor. uyuduktan 15 20 dk uyanıyor. Huysuzluğu filan yok. Acaba atak haftasında mi? 14 mayıs beklenen doğum tarihi kız bebek
Sezgin aselkus_09 benim kzıım da 3 ay 18 günlük belki bir haftadır gündüz uykusu maksimum 30 dk. O da 10 ar dakika olarak demekki bu zamanlar normal
C-mom aselkus_09 2 gün sonra atak haftası başlıyor görünüyor. Şimdiden belirtiler başlamış olabilir. Benim oğlumda 3 ay 13 günlük aynı sorun biz de de var 🤦♀️
Eminedelice aselkus_09 benimde kızım 3 ay 22 gün yaklaşık 10 gündür gündüzleri hep uykulu ama uyuyamıyordu ,düzenli olan gece uykuları bile bölünmeye başladı gündüz sürekli ağlıyordu uyuyamadığı için doktora gittik demir eksikliği dedi😔 demir ilacına başladık
oglumcanim Belli zamanlarda bebeklerde oluyor sanirim bir dönem benim oglumda oyle olmustu uyutuyordum yarim saat içerisinde hemen uyaniyordu.
C-mom Cinar8593 yaklaşık 35 gün falan sürüyor ama her gün zor değil bir hafta sadece huzursuzluk artabilir 4.ay genel olarak biraz zor geçiyor sanırım 😊
Sibel12345 aselkus_09 bizde de vardı canım öğlen banyoyu uzun tutuyorum baya bi şampuanıyla masaj yapıyorum oynuyorum baya bi mayışıyor giydirirkeb gözlerini ovmaya başlıyor bugün 3 saat yattı geçen hafta hiç uyumadı gündüzleri gecede 2 saatte bir kalktı ev su an çöplük yemek yok adam boşayacak çok şükür geçiyor yani
Miro aselkus_09 canm benmki de 3 ay 1 günlük 2 gündür gündüzleri hiç uyumuyor dun gece 12 kadar hiç uyumadi acaba normalmi bu
Aayyssnnrr Benimkide 3 ay 1 günlük gündüz uykulari parça parça 2 gün önce sabah 8 bucukta kalkıp taa 3.5 a kadar uyumamisti uykusuzluktan cok ağladı . Az önce ystirdim 15 dk uyudu başladı ağlamaya uyandi gece uykulari da ara ara değişiklik gosteriyo bazen gece 1 kere bazen 2 kere bazen de saat başı bile kalktığı oluyo ama tek değilmisiz demekki herhalde bu ay boyle oluyo büyüdükleri için gunduz uykulari kısalıyor sanırım