LadyDi aysegul_13 Ebemiz yaptırmayın bir gün dedi. Hatta bunu birkaç defa hatırlattı. Ben yaptırmadım. Ama o bölgeye gelmeyecek şekilde silebilirsiniz. Ertesi gün de banyo
Mavigokyuzu Benim bebeğim de yarın aşı olacak. Çok sancı, huzursuzlanma yapıyor mu aşılar? Aşı olduktan sonra 6 saatte 1 olacak şekilde calpol vermeyi düşünüyorum. Bebeğiniz aşıya nasıl tepki verdi acaba?
LadyDi Mavigokyuzu Huzursuzlanmazsa vermeyin şurup. Çok da iyi değil. Bırakın önce bebeğiniz durumla bi savaşsın ☺️ Baktınız olmuyor huzursuzluk diz boyu ya da ateş vs. o zaman verin şurup. Naçizane fikrim
aysegul_13 Mavigokyuzu biz 4 saate bir verdik ebemiz Öyle söyledi huzursuzluk oldu yani uykusu var ama uyuyamıyor Demek ki çok acı yapıyor bakalım gece nasıl olacak
Mavigokyuzu LadyDi Bebekten daha çok ben korkuyorum inanın aşıdan nedense. Halbuki öyle bir iğne korkum filan da yoktur benim ama böyle bebeğimin canı çok acıyacak mi çok ağlayacak mı ateş olursa üstesinden gelebilecek miyim diye korku yaşıyorum sürekli. Bebekler çok huzursuzlaniyor mu aşı ile gerçekten? Çok ağrıları oluyor mu?
aysegul_13 LadyDi ağlamasına dayanamiyor insan büyük insanlar korkarken küçücük çocuk dili yok konuşamazsın mecbur kalıyor insan siz dayanabiliyorsunuz o zaman ağlamasına sizlanmasina savasmasi için sorun değil sürüp sadece ağrısını dindirmesi için veriliyor zaten
LadyDi Mavigokyuzu Biz aşıları yarıladık çok şükür. Benim de korkulu rüyamdı açıkçası. O an iğne battığı için ağlıyorlar. Sonra hemen kucağınıza alıp pış pışlayın. Geçiyo ağlamaları. Gece takip edin. Ateşlenmezse bir şey vermeyin. Calpol hazır bulunsun evinizde ama calpol’e alışırsa vücudu direnmeyi öğrenemez o yüzden dedim hemen vermeyin bir şey yoksa diye İnanın çok güçlüler. Çoook güçlüler. İçiniz rahat olsun 🙏🏼
LadyDi aysegul_13 Ben zaten huysuzlanırsa ateşlenirse verin dedim. Ama hiçbir şeyi yoksa bebeğin önden sırf önlem olsun diye vermeye gerek yok dedim. Belki de ateş yapmayacak aşılar. Kaldı ki her bebeğin ihtiyacını kendi annesi bilir 🙏🏼 O annemiz de en iyisini yapacaktır.
Mavigokyuzu LadyDi Gerçekten beni rahatlattınız teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alacağım iyi ki varsınız 🙏