Haticerdogan Kızlar delircem ya çok uykusu var çok aç ama ne emiyp ne uyuyo. 2 ay 8 günlük. Ne yapıyım şaşırdım. Ne yapmamı önerirsiniz kucakta geziyim diyo. Gözünden uyku akıyo bayada aç ama inatlaşıyo meme ağzına değince dövmüş gibi ağlıyp
Yasemin38 Haticerdogan sabırlı sakin ol canım geçici süreç. Ten teması yaparak emzirmeyi dene Kucağında pış pışlayarak Müzikle Yanına yatarak Banyodan suyun altında falan dene sonrasında düzene girer Malum sıcaklar çocuklarıda etkiliyor
0706almila Haticerdogan benimkide 2 ay 15 günlük 1 aydır kızımda böyle emmek istemiyor memeye gelince çok ağlıyo ama aç belli yanına yatıp bezini açarak emiyor ve banyodan çıkınca havluya sarılı halde güzel emiyor diğer türlü hiç emmek istemiyor
MinionlarinSevgilisi Haticerdogan 8.hafta atağı da geçiriyor olabilirsiniz birden emmek istememesi uykuya gecememesi ondan olabilir. Yorucu bir süreç ama geçiyor. sabretmek ten başka çaresi yok ağlarken değil de biraz sakinlestigi zaman tekrar meme vermeyi deneyin olmazsa sutunuzu sagip biberon yada kaşıkla vermeyi deneyin (benimki bu dönemde biberona alıştı tekrar memeye döndürmek için de çok uğraştım o yüzden kasik biberon alabilirsiniz eczanelerden çok pahalı değil) yani biraz deneme yanılma yoluyla baş etmek gerekiyor..
Ecemil2334 Haticerdogan bende o kadar cok yöntem denedimki😄 aslında büyük goguslu olmanın faydaları var daha rahat ulaşıyor bebekte benim o kadar isime yariyorki anlatamam. Ama sanırım en büyük emzik tutuyorsa şekerli su yapıyorum cok hafif bir seker tabi😅 emzigin ucunu degdiriyorum emzigi emerken cikarip memeyi sokuyorum agzina oh mis . Bu arada bebegim 3 aylık burada havalar 43 derece 😄 doktor onerisiyle su da veriyorum ondan sebep sekerli su belki yardimi dokunur 🤷🏻♀️
MinionlarinSevgilisi O aylarda benim de başıma geldi yaklaşık 1 ay sürdü açlıktan ağlıyor ama meme almiyordu yürüyerek kucağımda gezdirerk emzirmeyi denedim bir nebze işe yaradı benimki mutfakta davlumbazın altında memeyi tutuyordu bi tek🤷 bir deneyin isterseniz
Haticerdogan MinionlarinSevgilisi davlumbazımda yok ama başka yöntemler deneyim bari😅 ama sorun şu çok güzel emen bi bebekyi birden böyle oluyo sürekli neden acaba ya
Haticerdogan Yasemin38 ama çok güzel emen bi çocuktu. Birden böyle yapıyo sürekli. Dün mesela nerdeyse tüm gün güzel güzel uyudu emdi. Bugün pat böyle yaptı. Ne zaman düzene girer cidden çok yoruluyorum twk başkma
Haticerdogan 0706almila neden böyle oluyo acaba ya. Yanına yatıp emziremiyorum çünkü göğsüm aşırı büyük yönetemiyorum bi türlü
Haticerdogan Saliha_altay canım zorla biraz uyuttum 10 dk felan uyanınca hemen emzirdim beş dk emdi şükür