Tabaktakalansonkofte Kızlar takib edenler bilir 3hafta önce diyete başlamıştım 98kiloyla başladığım diyeyim 92 kiloyla tam gaz devam ediyor sizde durumlar nasıl 🤗🤗
Benisahtesevme2 Tabaktakalansonkofte masallah canım devamı gelsın ınsallah bende fazlalık yok spor yapmaya çalışıyorum sıkılaşmak ıcın ☺️
MiracAlpinveUmutunAnnesi Tabaktakalansonkofte 83.700 kile başladığım kiloya 78.300 ile devam ediyorum maşallah diyim çünkü çok zor kilo veriyorum tiroidlerden dolayı 😁 1 ayı geçti baslayalı
Tabaktakalansonkofte Aysenur3440 canım düzenli besleniyorum bol bol yürüyüş su ve kesinlikle şeker tğketmiyorum
Momofleos Ayyy darısı başıma 😞 hamilelikte almadığım kiloları eşimin memleketine gelince aldım resmen bikaç günde 😂
Tabaktakalansonkofte Momofleos canım hasretindiyetgunlugu sayfamı bi incele istersen çünkü hem aç kalmıyorsun hem de düzenli yiyorsun tabaklarımı kalori hesabına göre ayarlıyorum 🤗
Tabaktakalansonkofte MiracAlpinveUmutunAnnesi canım bende de tiroit ve polikistik over var ama veriyorum çok şükür 😂😂