Mnk16 Kızlar bebeğim 24 günlük ne zaman bıraktıranilirim doktor dedi ki sütün azalır biran önce bıraktır ama şuan çok gazlı kıyamıyorum bir iki kere uçsuz aldı , neler yaptınız bu süreçte yardımcı olabilir misiniz
Mrvll Mnk16 azalacağını neye groe söylüyorlar. 5. Aya girdik hâlâ kullanıyorum sadece anne sütü veriyorum yeterli oluyor
1568888 Mnk16 silikonsuz emdiğinde daha çok oluyor süt eğer bi kaç kere tutmuşsa bi gün boyunc vermemeye çalış benimkide ynı şekilde arada tutuyordu kendi göğsümü bi gün direndim vermicem diye sonra hiç kullanmadım ama doğru emzirme pozisyonuna getir
Kubraibis Mnk16 bizde aynı durumdayız suan 17 günlüğüz sadece silikonla emiyor. Bırakmak icin silikonun yavaş yavaş ucundan kes ben bugün deliklerinin olduğu kısmı kestim yavaş yavaş küçülterek bırakmayı düşünüyorum inşallah olursa.
mhdmraa Mnk16 benim bebeğim silikonla emmek istiyordu mememi tutmuyordu 1 aylıktı bıraktırdım önce silikonla emzirmeye başlayıp silikonu çıkarıp kendi mememi veriyordum farketmiyordu öyle öyle alıştı. Farkında olacak kadar buyumeden deneyebilirsiniz yoksa silikonu çıkarınca farkeder kabul etmez
Acemimom1 Benim bebeğimde 24 günlük ilk andan beri silikonla emiyor toplum baskısı yiyorum bende bırak diye
NehirinAnnesiii Ben 1 haftalıkken başladım kullanmaya 1.5 ay kullandım hiçte sütüm kesilmedi yara olmuştu çünkü asla emziremiyordum onunla toparladık sonra kullanmadım
Selinnnnn1 Mnk16 bir kere tuttuysa daha silikon üç kullanmayın görümcemde öyle yaptı bir süre sonra baktı tutuyo bıraktı ucu
Baranesra Mnk16 Tam ne sordugunu anlamadım ama bende kullandım sezeryan dogumum oldu bwbeğimde solunum sıkıntısı vardı küvezde yattıgı için emziremedim emziremediğim içinde süt hwöwn gelmedi sonra sonda geldi gögsümün ucu olmasıgı içinde slikon kullandım gayette iyi emiyo gazda yapmadı 2 hafta kadar kullandım sonra zaten ucu büyüto rahat alıyı inşallah yardımcı olmuşumdur
Ysalvatore Mnk16 yani biz 5 aylığız benim göğüs ucum yok mecbur silikonla emzirdim ve emziricem sütümde çok şükür öyle hiç azalmadı allahtan anne sütü alıyor en azından rahat olun eğer çok takıyosanız emzirirken gece silikonu çıkartın memenizi verin arada almazsada almasın öyle emsin ne olcak ki
Papatya39 Bende silikon uçla emziriyorum bebeğim 75 günlük. Doktorum bi sakıncası olmadığını söylemişti göğüs ucum yok napayım yani bir şekilde emsinde nasıl olduğu önemli değil 🙂