171780xx Kızlar merhaba 4,5 aylık bebeğim var 7 kilo ama aşırı terliyor elleri ayakları özellikle çorabını çıkardıktan 10 dk sonra terlemeye başlıyor. Bebeği bu şekilde olan var mı acaba
Elika00 171780xx bu sıcakta çorap mı giydiriyorsunuz siz giyiyor musunuz merak ettim bulunduğunuz yer soğuk mu ? İnanılmaz sıcaklar var ben sadece zıbın giydiriyorum üstünü de örtmüyorum
Mavigri 171780xx bızımde öyle emerken kolu bıle sırılsıklam oluyor saçları vs terlemekten ayakları buz gıbı oluyor su gıbı atlet zıbın var bıde şort ve ev hıc güneş görmüyor serın normalde ona rağmen aşırı terlıyor gece 4 5defa üst degıstırıyorum neden gerçekten
src414141 171780xx bizimki öyleydi yaz değildi bide kış vakti çocuğun yattığı yer baştan ayağa su gibi oluyordu bende tabi ilk çocuk ilaç zararlı bilmem ne diye d vitaminini vermedim çocuğa çok geç anladım ondanmis, sonra çok kızdım kendime çok üzüldüm
Gokyuzumm 171780xx Havalar aşırı sıcak benim kızımda Cok fazla terliyor. Gece zıbın değişyiriyorum sık sık bazen.ama havalar böyle sicakken doktor evde zıbın giydirmeden de sadece bezle bırakabilirsiniz demisti.🤗
src414141 Mavigri ediyordur illaki sizinki belki başka bir sebeple terliyordur bi baktırın değerlerine
Mavigri 171780xx ben vitasanol kullanıyordum sonra doktoru degiştirdim bu doktor o sadece d vıtamını degıl dedi verdiğinizin iki katı verirseniz ancak istenilen d vitaminini alır dedi direk d vıtamını yazdı bir haftadır felan onu kullanıyorum