Asilahmet Aşkolarım benim menümde Allah’ım kısmet ederse İNŞALLAH -tavuk ciğeri kavurucam soğanlı -pirinç pilavı -salata -yoğurt Oğlum salata hariç hepsini yiyiyor bugün çok rahatım ya siz 😊
NoThing2Lose Asilahmet pirinç pilav Soslu tavuk kanat fırında Fırında baharatlı patates Belki birde salata yanına👌
35izmir Asilahmet bnim şehriye çorbası makarna bi de tazefasülliye var bi de tatlı şekerpare hazır şerbetledim 😀
Deletedmom_58 Asilahmet eşim kabak mucveri istemişti ondan yapıyorum bi de kek istedi fırında şu an bi de çorba yaparım şehriye,yanına da salata yapsam olur mu bilemedim
EmirMom Asilahmet ablamdayız yemeğe Et şiş Pilav Kuru dolma Salata Birde yoğurtlu kapya biberli bir meze var menüde 🌸
Aslmom Asilahmet ben çok severek yiyorum çok hafif oluyor enginar ve şuan doktorumun tavsiyesiyle 1 haftadır her gün yemek zorunda kaldım bebeğimin karaciğer enzimleri yüksek çıktığı için 🙂
AngelMotherr Asilahmet 8 aylıkken oğluma aldım yok böyle lezzet ya bebeğim olmasa tadı ne bilmezdim efso dene
CankizimRavzam Asilahmet Tereyağlı mercimekli bulgur pilavı yaptım ben yanında da cacık yeter elhamdülillah 💐 Herkese afiyet olsun RABBİM sofralara Halil İbrahim bereketi versin 🌺 amin 😇
Deletedmom_58 CankizimRavzam ay ben de çok severim mercimekli bulgur pilavı ama eşim mercimek sevmediği için yapamıyorum 😒