hepoyleolurzatenn Kızlar bebeğim haftaya 5 aylık oluyor doktorumuz 5. Ayda yavaş yavaş tadımlara başlayabileceğimizi söyledi sizler kaçıncı ayda başladınız neler verdiniz
Elisa34 hepoyleolurzatenn 5 ci ayda az, az mevsim sebzeleri ve meyvelerinden tattırmaya basladım öğlen bir kere ya sebze ya meyve olacak sekilde bana, doktor 5.5 demişti ben beste basladım sütüm yetersizdi formül mamada kızım içmedi kasık maması ve sebzelerden basladım
Erguvn hepoyleolurzatenn doktor tavsiyesiyle 4 bucuk aylıkken başladık. Alerji testi de vermiştik. Yoğurt ve meyve püreleriyle başladım.
Rumeysa61 hepoyleolurzatenn 5 ay 10 gün başladım bir çay kaşıgı olacak şekilde arttırarak devam ediyorum havuç muz yarın patates sonra kabak yoğurt var işte öyle
hepoyleolurzatenn Elisa34 bebeğimde mamayla besleniyor 🤦🏼♀️Bugn karpuz denedim ama korkuyorum da bi yandan
Demeteymenim Ayında yoğurt ve kayisi püresiyle basladim şuan 5.5 aylik mevsim sebzelerinden çorba ve püreler yapiyorum tarhana çorbasi yapiyorum meyvelerin çoğunu tattirdim diyebilirim. Şimdi sirada yoğurt çorbasi var 🥰
hepoyleolurzatenn Demeteymenim erken başlayanlardansınız 😍 ben biraz tedirginim arada tadım yaptırıyorum ama korkuyorum da
Melekbas Demeteymenim basladiginizda kabiz oldu mu bebeginiz acaba olduysa ne zaman alisti ve gecti? 😊
Demeteymenim hepoyleolurzatenn karpuzu biraz daha ertelemenizde fayda var aslinda ben ne zaman karpuz yada suyunu versem gece gazdan dolayi uyuyamiyor bebeğim 🤗
Demeteymenim Melekbas ilk zamanlar arada oluyordu ćorbalarina ve mamasina çok az zeytinyaği damlatiyorum etkili oluyor bizde 🥰
hepoyleolurzatenn Elisa34 meyveleri tattırıyorum bugn azıcık karpuz verdim kakasını yaptı hemen ishal oldu diye tedirgin oldum
Elisa34 hepoyleolurzatenn genelde ilk tadım havuc, kabak, tatlı patates bence kavun karpuz bilmiyorum
hepoyleolurzatenn Erguvn yogurttan da korkuyorum niraz ya gerci süt alerjisi olsa çıkrdı şimdiye kadar
hepoyleolurzatenn Elisa34 ya katı gıdayı tattırmakta şuan için tedirginim sindirim konusunda o yüzden daha sulu bişyler vereym ddm
Erguvn hepoyleolurzatenn yani evet test yapmış olmasak ben de vermeyi düşünmüyordum. Sebze meyve denetebilirsiniz.
GokcenD 5 ay 3 günlük bebeğim dün başladım ben de mama da alıyordu zaten doktor tadımlara başlayabilirsiniz dedi 3 gün kuralı ile, dün ilk kez yoğurt ile başladık sonra kabak havuç patates ile devam edeceğim