MomofAren Oğlum 5 ay 8 günlük sürekli oturmak ya da ayakta durmak istiyordu 4. aydan beri. Son 15 gündür de 5 dk geçmeyecek şekilde oturtmaya başlamıştım şimdi desteksiz oturabiliyor yine 5-10 dk yı geçirtmiyorum ama daha çok küçük erken mi sizce
Anneko MomofAren benim kızım da 5 buçuk aylıkken kendisi emekleyip sonra oturuyordu desteksiz bir şekilde doktorunuza bir sorun yok oturabilir demişti. Zaten çok uzun oturmuyorlar sıkılıyordu maksimum 5 10 dk ancak şimdi 7 aylık uzun uzadıya hala oturmuyor sıkılıyor
Ozlem2904 MomofAren oğlum 7.5aylik 4.ayda başladım destekli oturtmaya şuan desteksiz oturuyor ama ben arkasına falan yastik koyuyorum oyun oynarken çünkü yorulunca kendini geri atıyor ama yastıklar onu desteklemiyor geri yattığı xaman kafasini koruyacak mesafede
MomofAren Anneko maşallah 5 aylıkken emekledi mi bi de😍 herkes 7 aylıkken desteksiz oturdu falan demiş ben de merak ettim bizim gibi olan var mı diye. o kadar küçük görünüyor ki otururken bir de emeklediğini hayal edemedim şu an🥰
Anneko MomofAren 4 buçuk aylıkken emeklemisti şimdilerde tutunup koltuk kenarlarında yürümeye çalışıyor 🥺 bizimki de mini minnacık Bir kız zaten küçükte doğmuştu yer fıstığı gibi 🤣🤣🤣 yani biz öyle seviyoruz 🤣 bizimde her şeyimiz erken olmuştu