MucizemiinAnnesiii Kızlar bebeğimin bazı çamaşırlarında leke çıkmıyor öyle olunca siz ne yapıyorsunuz?
mysa2 MucizemiinAnnesiii asprin sıkıyorum 2 dk bekleyip çitiliyorum çıkıyor sonra normal yıkıyorum makinede ya da prille önden cittiliyorum kaka da yapsa sutumde damlasa leke kalmıyor
Duyulurum MucizemiinAnnesiii lekeler bir şekilde çıkıyor, ben beyaz sabunla çıkarıyorum bütün lekeleri. Ama mesela elma lekesi kalıyor hem de berabat bir şekilde kalıyor. Leke çıkarıcı bu gibi lekelerde gerçekten etkileri var mı merak ediyorum
Deletedmom_24 MucizemiinAnnesiii bende bekleyim kayısı lekesi felan hep beyz kıyafetleri çıkmıyor kaç defa yikamama rağmen
svdarc MucizemiinAnnesiii en güzel leke çıkarıcı güneş çamaşırı yıkadıktan sonra güneşe koy çıkıyor ben yinede makinaya atmadan minorisin leke çıkarıcı spreyini sıkıyorum
Huma_kus34 MucizemiinAnnesiii dilan Polat bı leke çıkarıcı çıkarmış yorumlarına bakarsanız ondan memnun kalanlar var
Annababy Aspirin sıkıyorum biraz bekletiyorum sonra çitileyip 60 dereceye atıyorum. Yoğun bir leke varsa önce sabun ile önden pisliğini alıyorum daha sonra karbonatlı suda bekletip öyle makineye atıyorum.