Hacer_48 Dört aylığız süt alerjisinden sanırım meme reddi yaşıyoruz kilo alımı yavaşlıyor önümüzdeki ay tadıma başlatsam alerjili anneler bebeklerinize ne zaman nelerden ne kadar ölçüde yedirmeye başladınız anlatırmısınız
Ftmsnny Hacer_48 birde tadımdan önce mamaya başlatıyorlar doktorun yönlendirmesi çok önemli, bağırsakları diğer bebeklere göre daha hassas yormayın erken ayda bebeğinizi
Munoss Hacer_48 canim ben sebzeri once ayri ayri verdim meyveleride bizimde sut alerjimiz var suan 7 aylik bol bol sebze meyve yiyo
Hacer_48 Meryemmm bu önemli konular yer bulmuyor nedense burası bir bilgi alışverişi blogu değil sanki ne soruyorsam cevap bulamıyorum
Hacer_48 Ftmsnny sizinki hafifmiş o zaman benimki doğduğundan beri huzursuz ben sütlü bişey yediğimde bile
Esefeee Bizde de süt alerjisi var ama ben 5 buçuk 6 ayllıkken başladım sebzelerle haşlayıp veriyordum sonra meyveleri verdim, daha sonra çorbalara geçiş yaptım
Hacer_48 Esefeee bende öyle düşünüyorum da biz bebeklerimize hiç yoğurt veremeyeceğiz ilk başta mesela siz ilk yoğurdu ne zaman verdiniz
Hacer_48 Nesrinbek88 zaten sütü bir yaşından önce pek önermiyolar ama bazı tariflerde peynir peynir tozu falan var onları uygulayamıycaz ve yoğurt veremiycez belli bir zamana kadar herkesinki farklı zamanda geçiyorda yumurta alerjisinden ne gibi belirti oluyor sütten ayrı
Esefeee Hacer_48 ben hala diyet yapıyorum malesef hala var 9 aylık olacak oğlum, daha hiç yoğurt vermedim yemedim de
Ftmsnny Hacer_48 o huzursuzluk bizde de vardı. Ben hep şüphe etmiştim ama çocuk doktorumuz ısrarla 6. Ayı bekledi ve ek gıdada yoğurt yediği gibi kızardı. Sonra test tahlil süreci başladı
Ftmsnny Hacer_48 bizim 6 ayda ek gıda ile birlikte ortaya çıktığı için mama kullanmadım. Ek gıda ve meme olarak devam ediyoruz. Ama alerji doktoru rapor ile alerjik mama yazıyor. Bana yazmak istedi ben istemedim . Şuan 9,5 aylığız kilo alımında sorun yok