Gmzcgn Doktorumuz sağlık ocağının verdiği kan damlasını kullanmana gerek yok dedi acaba herkes kullanıyor mu
Asya0723 Gmzcgn sana kalmş ister kullanır ister parayla dr unun önerdiği markayı alırsın ben d vitamini de dr umun önerdği markayı almayı tercih ediyorum sağlık ocağının verdği gaz yapıo
Aybars22 Gmzcgn bende kullanmıyorum Dr umuz gerek yok dedi tahlil yaptı kan degerlerimiz iyi çıktı o yüzden kullanmiyoruz
KaSeAy Gmzcgn Kan degerlerine bakıp söylediyse kullanmayabilirsinz ama bakmadan söylediysr kullanın derim cünkü ilerde kansızlık olabiliyor
Ozlmmmm Bizim çocuk doktorumuz da bebeğimin kan değerlerine baktı 6. Ayda ve gerek olmadığını söyledi değerleri iyi çıktığı için. Bende her sabah pekmez veriyorum kan ilacı kullanmıyoruz
Gmzcgn Hem anne sütü hem mama aldığı için kullanma dedi sen hamilelikte kullandığın kan ilacını kullan yeterli olur dedi bide sizlere danışmak istedim
Ugggg Gmzcgn bunu tahlilsiz söylediyse bence kullan.cunku daha önce kullanmadım tahlil yaptılar demir deposu boş çıktı diyenler oldu .