GizemResul_09_02 Kızım 10 aylık öksürük ateş Burun akıntısı sesi o kadar kalınlaştı ki boğazı dolu ve AMOKLAVİN diye bı antibiyotik verildi kullanmak istemiyorum ama onun iyiliği için kullanmak zorundayım
Havinim GizemResul_09_02 doktor verdiyse kesinlikle kullanmalisiniz. Bazen gercektende antibiyotik kullanmadan gecmeyecek kadar kötü oluyorlar. Antibiyotik kullanmazsaniz egerki hastalik daha da agirlasip daha kötü sonuçlar açabilir. O yuzden doktor verdiyse mecbur kullanmalisiniz
BuzluKahve GizemResul_09_02 ben tahlil yaptırmadan asla kullanmam antibiyotik. Doktorlar önüne gelen her şeye antibiyotik yazıyor.
_bahar_ GizemResul_09_02 boğaz enfeksiyonlarinin %90 virüs kaynaklı oluyor yani antibiyotik bir işe yaramaz Dr lar genelde hemen yazıyor beta testi isteyin bakteri kaynaklı olup olmadığına bakılsın ona göre kullanın antibiyotik
BuzluKahve Baakpnr- Kızıma tam 8 kez yazıldı. Her seferinde tahlil istedim ve tahlil sonuçlarında antibiyotiklik bir şey çıkmadı!
GizemResul_09_02 Ne yazık ki başta istemedim bı hafta içinde bu kadarı kötü oldu o yüzden kullanmaya başladım