Tugcedogautku Merhaba anneler 2 ay 24 günlük kızım var ne gece uykusu güzel ne gündüz uykusu var sürekli mızmızlanıyor gaz desem yapmadığım şey kalmadı yağlıyorum göbeğini masaj yapıyorum gaz ilaçları kimyon başka sebebi olabilirmi doğduğundan beri doğru düzgün uyumuyor ne sebep olabilir başka
AtaTrkmn Tugcedogautku benim bebeğimde öyle 2 ay 10 günlük😕 Dün hiç uyumadı sabah 6da uyudu mesela😞 Doktora sordum düzelir zamanla yapıcak bişey yok dedi 😬
Deletedmom55 Tugcedogautku benimde 1 aylık ben dayanamıyorum nasıl dayanıyor diyorum o kadar uyumuyor
Tugcedogautku Deletedmom110 bende şans olduğuna inanmalıyım sanırım etrafımdaki bebeklerde uyku hep var bizde yok 😔
Tugcedogautku AtaTrkmn banada doktor her çocuk farklı seninki zahmetli olan çekiceksin dedi ama bazen dayanamıyorum uykusuzluğa yakında işese başlıcam bakalım nasıl olcak
Tugcedogautku Deletedmom55 aynen bide bebekler günde 16 saat uymalı diolar 6 saat bile uysa yeter bana
AtaTrkmn Tugcedogautku bende 2 ay sonra işe başlıycam sabah 6ya kadar uyumazsa bebeğim napıcam bilmiyorum 7de evden çıkıyorum çünkü😞 İnşallah düzelirler🙏
Sdclk Benimde öyleydi su an 6 aylık tam bitti derken dişte başladı tam olduk çevremdekilerin bebekleri sakin yürümee v. S başladılar diolar çok zor yürüse görürsün ben ise yürüyo diye peşinde döneyimde boşa ağlamamaları mızlamaları olmasın artık diyorum düşünün