Sumeyyeabic Oğlum iki aylık kilosu 4kilo 800 gram surekli memede kalmak istiyor dakka basi emziriyordm mama da veriuirum ayrieten sizler kac dakka da bir emziriyoreunz bebeklrnx kilo alimi nasil 😊🙇♀️
Asya0307 Sumeyyeabic benim kizim 2 aylikken 6100 gr dı canm, biraz az gibi mi sanki hic memeyi birakmak istemiyo yapisik ikiz gibi geziyoruz 🤕
Sumeyyeabic [bilinmeyen] evet ya doktor da zatn 3 saat ara ile emzir ddi durduramıyorum ki o kadar beni emince uyuyor zatn
Meray Benimki de öyleydi ben artık koyverdim alıyorum yanıma bi gece şöyle bi düşündüm dedim ne kadar daha bebek kalacak. Gündüz işteyim göremiyo zaten bari geceleri yanımda kalsın beraber yatıyoruz işte sonuç olarak 😁
Onedroplove Asya0307 azmı şakamı yapıyorsunuz maşallah deyin susun bence toraman bir bebek olmuş seninki annesi nerdeyse 4 aylık bebek gibi sadece anne sütümü
Elifmuhammeet Sumeyyeabic benim oğlum 41 günlük 4900 kg doğduğunda 2640 tı anne sütü artı mama veriyorum doktorumuz gayet iyi kilo alıyo diyor😌
Alpgdd Benim oğlum da 2 ay 10 günlük. Az önce tarttıldık 4700. 3435 doğdu. Hep memede ama kilo almıyor nedense.
deletedmom4842 Sumeyyeabic Doktora gidip kilo için konuşabilirsin onunla beraber bir yola izleyin bence 2. ayda ortalama bebek kilosu 5 civarı zaten sorun olacak bir kilo da değil.