Ae42 Turla Yurtdışına çıkan annelerimiz bakabilir mi? 4,5 yaş nasıl olur yurtdışı gezisi için önerileriniz var mı?
Deletedmom_109 Ae42 geçen eşimle düşündük bunu turla olur mu çocuk durur mu diye 👀 oğlum seneye 3.5 yaşında olacak o zaman düşünüyoruz. Oğlum genel olarak gezmeyi araba yolculuğunu sever ama nasıl olur bilmiyorum tecrübeleri olan varsa okuyayım 👀
Hayris Ae42 ben çıkmadım ama vardı turda 4 yaşında bir kız çocugu fakat altını çizeyim anne babadan hariç anane dede ve teyzeside vardı toplu oldukları için idare ettiler değilse eylülde gitmemize rağmen çok sıcak ve yogun du turla gidecekseniz
Pol34 Ae42 annem umreye gitti, biz hep yaşlanmayı bekliyoruz sonra da oramız buramız ağrıyor yabancılar hep 1-2 yaşında çocuklarıyla gelmişler diyordu. Düşününce bi hak verir gibi oldum ama vazgeçtim.
Ae42 Deletedmom_109 🥲 Siz dede nene gibi yakın akrabaya bırakmayı düşündünüz mü? Ben o şıkkı da düşğnüyorum ama kızım benden ayrı henüz hiç uyumadı alıştırmam lazım 🥶
Ae42 Hayris Bizim Dede Nene gelme ihtimali yok maalesef ama onlara bırakıp mı hitsek demeye başladım artık, ama bilemiyorum aklımda kalır, götürsem de güzel olacak ama 4,5 yaş çocuğu nasıl olur daha bilmiyorum :)))
Deletedmom_109 Ae42 ya hiç bırakmadım şu zamana kadar 🤷🏻♀️ Gün içinde birkaç saatliğine bıraktım uyku sorunu yok kendisi uyur ama turda yanımızda olsun isterim ben 🥹 bırakmayı düşünmedik onun için gidiyoruz 🥹
Ae42 Deletedmom_109 Bende isterim ama, birlikte o kadar çok hastalık geçirdik ki çoğunu kendi kaptı zaten, hastalıklar çok farklılaştığı için onun için iyisi hangisi bilemiyorum artık🥲
Ae42 Pol34 Evet yapan varsa bizde yaparız diyorum bende. Dediğiniz gibi çok küçük yaşlardaki çocuklarlar gezenler var, sadece zorlukları nasıl olur nelere önlem almalıyım onu bilemedim🥲
Ae42 Pol34 Evet benimde endişem o yönde ama evde olduğumuz zaman bile birçok virüsü kaptık hayırlısı ne diyim🥹
Kerem_mom Merhaba gittiniz mi benim de oğlum şuan 16 aya yaklaşıyor . 20 22 aylık gibi gitmek istiyoruz ama durur mu durmaz mı emin olamıyoruz