bebegim- Hipp 2 kullanıyoruz ama artık pahalı geliyor, oğlum 8 aylık oldu arı mama ya denk geldim kullanan var mı ya da tavsiye edermisiniz?
Zhrebr bebegim- ben kullandım çok kötü ishal yaptı nedense ama her bebek aynı olmaz deneyebilirsiniz pirinç unu kullandık o daha iyi geldi şimdi arada yapıyorum ek gıda için içine meyve de koyuyorum maşallah çok güzel yiyor bebeğim
Arslann bebegim- ben aldım denedim hic beğenmedim açıkcası bence sma alın hipp yerine en azından hipp ne kdar bilmiyorum ama ebebektej ben 150tlye alıyorum insallah artmaz sonradan
balyanak53 bebegim- Yanlış bilmiyorsam onun içersinde şeker var tadına da bakmıştım çok şekerli 🤐 aptamil kullanıyorum 7 aylığız biraz da ek gida çalışmaları
Sontvbukucu bebegim- ari mama mama değil ki ama mama yerine kullanamazsınız. Pirinc unlu muhallebi o. Formül mama değil.
Irmakprensesinannesi bebegim- arı mama formül süt yerine geçmezko ve aşırı şekerli bebginiz sağlığı daha onmli bnce 12 ay 17 günlük dhaa hiç vermedim arı mama fln mesela
livanurvealpinannesi61 bebegim- anne sütü almıyorsa 2 yaşa kadar formül mama vermeniz gerek malesef. 8 aylık bebeğin süte ihtiyacı var arı mama da hiçbir vitamin yok.
livanurvealpinannesi61 bebegim- arı mama formül mama yerine geçmez ki arı mama süt ihtiyacını karşılamaz anne sütüne eş değer formül mamadır uygun formül mamalar var.