Merve Kızlar 14 gün önce sezaryen oldum. Bugün kontrolde doktor rahminde kan kalmış dedi Metiler ilaç yazdı. Bende prospektüsü okurken emziren anneler kullanmamalıdır bebeğe geçer yazıyor. Emzirme döneminde kullananınız var mı ?
Gamzeciks Merve metiler bana doğumdan sonra yazmıştı doktorum. Bi kutu bitmişti. Öyle bişey olsa yazmazlar emin ol
Milasssmom Merve merhaba ya benim de balıma geldi sezaryenden sonra pıhtı oluşmuş metiler verdi doktor sizin geçti mi nasıl oldunuz
Mdnyce Metiler kanama durdurucu rahmi toparlar sezeryandda doğumdada mutlaka yapılıyor zaten kanama olmasın diye yani ilk dogum yaptıgımz andada metiler uygulanıyor bebekde herhangi bi etkisi olmuodur cnkü ozmnda emziriyoruz direk
dvran22 Merve sütünüzü kesti mi bu ilaç Ve 2 gün boyunca bebeğinizi emzirdiniz mi yoksa ara mi verdiniz
Merve dvran22 doktorum emzirebilirsin demişti. Ara vermedim sütüm etkilenmedi. Doğumda da vurulan bişeymiş metiler
dvran22 Milasssmom peki pıhtıları attı mi rahminiz benim bugün 58. Gün olacak normal doğum yaptım 2 buçuk santimlik pıhtı var kanamam hâlâ durmamış o pıhtı yüzünden oluyor dediler ..ilaç kullanmadınız halde pıhtılar geldi mi
Milasssmom dvran22 bir şeyler geldi ama kontrole gideceğim o zaman belli olur siz kullanın aynen doğumda da kullanılan bir ilaç benim bebeğim huzursuz oldu gibi ondan kullanmadım inşallah sizde yarar ilaç