Betul-08 Kızlar bebeğim 1 ay 9 günlük bu gece boyunca çiş yapmadı başına gelen var mı 2 defa kaka yaptı çiş yok
MucizeKalbim Betul-08 d vitamini veriyo musunuz. Fazlası bu etkiyi yapıyor. Ama siz mutlaka kontrole gidin
Felfena Betul-08 normal bir durum gün içinde yapıyorsa problem yoktur ama gün içinde yapmazsa doktora gidebilirsiniz. Kaka ile beraber yapmıştır zaten bir miktar çiş
Nereleregidem Betul-08 bir kereyse çok dert etmeyin bence gozleyin derim. Bir iki kere benimki de yapmadı o kadar emmesine ve mama yemesine rağmen
Kubraulku Betul-08 gece uykuları derinse eğer bundanda olabilir benim kızım uyurken çiş kaka yapmaz uyandığında yapıyor geceleri bende karşılaşıyorum bu durumla
Betul-08 MucizeKalbim evet veriyorum ilk defa bu gece oldu illa gece yapması lazım mı yoksa gün içinde yapsa mesela bugün sıkıntı olur mu gayet güzel emiyor
Betul-08 Nereleregidem ilk defa bu gece oldu yemesinde sıkıntı yok bi gündüz boyunca gözlemleyeceğim teşekkür ediyorum
Melekbas Betul-08 benim bebegimde yapmiyor 4 aylik olmak uzere gece bagladigim bez kuru oluyor uyanir uyanmaz yapmaya basliyor bez tamamen doluyor🙈 doktor idrar tahlili istedi temiz cikinca normal uyurken yapmayabilir bazi bebekler yapmiyor demisti
Irmakprensesinannesi Betul-08 valla 12 ay 17 günlük genel de gece uykusunda derin uykuda kolay kolay çiş olmaz yada az olur