anayimbennana Kızlar ne olduysa akşam birden çocuğum ateşlendi 4 saat arayla dolven verdim 2 kez ama yok geçecek gibi değil ne yapabiliriz ayın 24ünde doktor Kontrolü olacak eğer 39.5 olursa acile götürcem ama evde yapabileceğim bişey varmı
Mamaqueen anayimbennana ilik dus aldirin ozellikle basina bol su tutun. Dus sonrasi havluya sarmayin kurulamayin. Birakin islak kalsin. Vucudundaki damlalar kendi buharlassin demisti doktorumuz. Gecmis olsun sifa olsun
spagettiii anayimbennana kızımda ateşlendi geçen gün durduk yere sanırım cam pencere acık oldugundan ister istemez çarpıyo cocukları ben ayagının altına limon sıkıp üstüne corap giydirdim gerçekten etki etti deneyin isterseniz
anayimbennana Mamaqueen teşekkür ederim bizde duş aldırmak malesef ters etki yapıyor ateşi daha da artıyor duş aldırınca kompres yapıyorum sadece ateşi bana çekmiş sanırım çok dirençli benimde ateşim kolay kolay düşmüyor duş vs yapınca dahada çok arıyor 🥺😔
Brokolilim anayimbennana Evinizde devamlı hakiki Gülsuyu bulundurun ateş düşürür portakal sıkıp içine limonda sıkıp içirin portakal yoksa içtiği suya limon sıkıp içirin eklem yerlerini çörekotuyağı udi yağı kulanın ayak altına limon suylu çorap veya dilimlenmiş soğanda koyabilirsiniz ateş düşürür
anayimbennana spagettiii ben az önce dolven verdim genede yapabilir miyim bu limonu bugün bi arkadaşımda söylemişti Yoksa tekrar ateşi çıkınca mı yapayım limonu
spagettiii anayimbennana şuan normalse yapmayın şurupla alakası yok limonun güzelce parmak uclarına falan masaj yapın üstüne çorabı giydirin umarım etkisi olur
anayimbennana spagettiii çok teşekkür ederim bi kaç saate tekrar çıkarsa yapacağım inşallah iyi gelir 🥺
Musnil Bizim de var ateşimiz 13 aylığız bende post actım ama kimse cevap vermedi bende şimdi ılık suyla yıkadım birden bire oldu bizimki de colpol verdim verince daha çok yükseldi şuam 37.5 38 arası gisip geliyo
spagettiii Musnil çok geçmiş olsun hanım efendiyede söyleidm ayagının altına limon sıkın corap giydirin ben faydasını gördüm
anayimbennana Musnil calpol den değildir büyük ihtimalle belki sizinde duştan dır inşallah calpol iyi gelir dolven varsa 4 saat ara ile dolven de verebilirsin bana calpol den daha etkili geliyor sanki dolven
Musnil anayimbennana pedifen ve calpol var evde doktorumuz ikisimden birisini verebilirsiniz dedi ilk defa böyle ateşlendi soydum yatırıyorum şuan ama düşceği yerde yükseliyo çok sacma bi. Şekilde