Bisracinarkartal Kızlar koltuklarım klasik avangart model pudra pembesi yastıkların püskül detayı Gold İkiside uyumlu geldi sizce hangisini alayım 🤷♀️🤔🤔 Pembesi nin 6 metresini düşünün
MinnakAsel Bisracinarkartal sizin zevkiniz tabiki ama bence daha sade olmalı çok karışık her ikiside ben asla tercih etmezdim
DaisyMom Bisracinarkartal koltuk avangart,pudra pembesi,gold ve puskul detayi.Ben sadelikten yanayim.Daha sade modeller daha şık durabilir.🤌
Sontvbukucu oglumuz01 özellikle desenli ev eşyası görünce elim ayağım titriyor. Hele mutfak banyoda mermer desenli dolaplar mermer desenli fayanslar falan. Panik atak geçiriyorum resmen 🤪
Sontvbukucu Bisracinarkartal bence siz kendi zevkinize göre kendiniz seçin herkesin zevkleri farkli çünkü.
Busraata Bisracinarkartal desenli halı sevmiyorum gözümü yoruyor.Daha sade şık tercih edebilirsiniz avangart koltugunuza uygun
Sontvbukucu Bisracinarkartal koltuklarınız yeteri kadar hareketli bence haliniz olabildiğince sade olmali. 🌸
Segeson Bisracinarkartal paylaştığınız halıları değilde şimdi paylaştığınız koltuk takımın halısı daha hoş olur bence.
MinnakAsel Sontvbukucu özellikle desenli ev eşyası görünce elim ayağım titriyor. Ya hahaha😂😂çok tatlısınız bu aynı ben asla satafata gelemiyorum asla