ayazasaf MerveMustafaa 30 günlük günde 5 öğün mama her istediğinde ise meme yiyor. İlk 15 gün 2,5-3 saatte bir 30 cc yiyordu ama şimdi 60 cc içiyor
Blush26 Benim bebeğim 46 günlük mama meme karışık veriyorum az mı çok mu bilmiyorum her ağladığında meme ile sakinleşiyor gece mama öğlenleri meme bazen öğlen de 2 kere ya da 3 kere mama yapıyorum 45 ilk 50 ilk 60 ilk karışık nasıl yapacağımı şaşırdım
Blush26 Benim bebeğim 46 günlük mama meme karışık veriyorum az mı çok mu bilmiyorum her ağladığında meme ile sakinleşiyor gece mama öğlenleri meme bazen öğlen de 2 kere ya da 3 kere mama yapıyorum 45 ilk 50 ilk 60 ilk karışık nasıl yapacağımı şaşırdım
Baharaytekin Blush26 öyle oluyor sonraları duzene giriyor ne kadar içecegını anlıyorsunuz zamanla ama 45 gunlukken bızde meme mama alıyoduk 90cc verıodum
Cellys 1 aylik bizimkiside 70 cc iciyor .. aradada meme veriorum Yada sagiyorum Ama cok Sütüm yok malesef
ayazasaf Deletedmom55 aynen öyle sancısı var mı bebeğinizin bizim sancısı çok fazla dindirmek için memeye yapışıyo çok yyo bu seferde çıkaeıyo hep 😞