Edis07 Hanimlar bugun ayni konuyla ilgili bi post actim ama cvp veren olmadi. Lutfen bilgisi olan yazabilirmi. 1 ay 20 gunluk bebegimin gobek deligi kararmis ayni bu fotografdaki gibi https://www.hizliresim.com/fp8vwaz
MelisaGoktugMommy Edis07 banyodan sonra nemlendirip bebek yagiyla falan kulak cubuguyla nazikce siliyorum ben cikiyor siz denedinizmi
Smymn Edis07 benim bebegimin de boyleydi batikonla kulak pamuguyla tampon yap dedi tam kurumamisti kanama oluyo işte siyahlik olan kuru kan.k vitamini ignesi yaptilar . doktora gittiginizde muhakkak sorun bence.vitamin eksikliginden olurmus
Pelbaby Edis07 yok benm kzıımında oyleydi doktora dedim doktor temizledi bi kac ay doktora temzlettim gecti bsy sıkıo temizledi gecti kir o
RainOverMe Kızımda da sıyahlık vardı ama sankı kan kalmıs gıbıydı bır yas sonrası gecti gıttı gobek delıgı cok gomuluydu tabı o sıralar. Üstte kalsın 🌺
Edis07 MelisaGoktugMommy yani kir gibi biseymi sizinki? Ben denemedim. Bugun farkettim ve cok endiselendim. Neyden oyle oluyor acaba? Enfeksiyon falanmi acaba? Siz dr gosterdinizmi?
ZehraileAnnesi Doktor bana büyüdükçe düzelir dedi benim kızımında kapkaraydı. Şimdi 5 ayı gectik gercektende düzeldi bir şey kalmadı gibi
Edis07 ZehraileAnnesi neden oyle oldugunu dr soyledimi size? Enfeksiyon falanmi acaba? Yoksa cildle alakali biseymi?
RainOverMe Edis07 yok söylemedik kontrolde de bir sey demedıler. Gobek bagı kanamıstı bırkac kez. Ona baglamıstık bız. Cunku bıldıgımız pıhtı gıbıydi bi bölümü. Bır de cok cukurdu acıtırız dıye temızleyememıstık kılo aldıkça buyudukce azaldı gıttı
Deletedmom_123 Normal canım benimkide böyleydi hatta siyah siyah akıyordu doktor normal dedi 4 aylık oldu hala ince siyahlık var
Edis07 Deletedmom_123 neyden oluyor acaba? Bizimki akinti yok, cildi kararmis. Sizinkininde cildi kararmismiydi gobek deliginin?
Deletedmom_123 Edis07 evet canım nedenini bilmiyorum doktor açıklama yapma gereğinde bile bulunmadı sonuçta ordan bir uzuv düşüyor normaldir sıkma canını
Edis07 Smymn olmadi yarin bi ugrayayim dr. Eger enfeksiyon falan olsaydi acaba ultrasonda belli olurmuydu. Organlarin kontrolu icin ultrason yapildida