Kızlar işe dönünce kreşe vermeyi düşünüyorum kafama takılan bir sorun var deneyimli annelerden ön bilgi almak istiyorum şimdi bu kreşe oryantasyon süreci nasıl oluyor ilk günler 1 2 saat sonra git gide mi süre arttırıyorlar ya da ilk günler annelerde içeri giriyorlar sonrasında mı almıyorlar? E peki biz kreşe zaten çalışıyor olduğumuz için veriyoruz o süreçte oryantasyona nasıl katılacaz? Ya da bana 1 saat sonra alın deseler nasıl gidip alacağım bu arada ben okula başlamadan 1 ay önce yaz tatilinde kreşe veririm alışma süreci olur bende evdeyim diye düşünüyordum ama geçen gün bir kreş ile TLF görüşmesi yaptım 10 aylık ücreti söylediler işte Eylül’de şu tarih Haziran’da şu tarihte bitiyor vs bildiğin normal okullarla açılıp kapanıyor e buralara hiç mi normal memur çocuğu gitmiyor memurlar öğretmenler gibi değil ki yıllık izni var oda ne zaman kullanmak isterse kafam karıştı ya bu süreç nasıl oluyor ben mi eksik bilgi aldım acaba yaz tatilinde ayrı bir yaz okulu vs mi oluyordur sayfalarına bakıyorum fotoğraf paylaşımı yapıyorlar görüştüğüm kişi bana neden öyle dedi anlamadım