Leylamleyla Hanımlar bebeğim 1 aylık oldu Kızım Doğduğunda bembeyazdı eşim beyaz ben beyaz tenliyiz sarılık hala gecmedj teninde kaldı ve esmerlesti bu geçicimi bebeğim beyazlarmi
SevgiliMerdin Leylamleyla beyazlar bence bizde 1 aylığız bizimki de uzadı ama bizde karalık yok bazı kişiler de oluyor ama
35izmir Leylamleyla geçiyor bnim kızım da sarılık olmuştu ilk doğduğunda kızım okadar beyazdı ki hala da şu An öyle doktor bile demişti bu ne kadar beyaz bir kız diye sonra sarılıktan karardı sarılık geçince beyaz gene minnoşum nolursa olsun yaaa minnoşlar 😀
papatya011 Leylamleyla bizimde öyleydi uzamış sarılık olduğu için zamanla açıldı rengi ortalama iki ayı buldu açılması
Bebegimm1 Leylamleyla benmkide sarisin dogdu doktor sarisin dedi bana gosterdi neresi sari dedim 🤣 2.3 aylikken beyazladi hakli cikti doktor 🤣 sariliktan dolayi rengi oyle oluyor snra aciliyor en son gozlerde ki sarilik gidiyor oyle soylim
Leylamleyla SevgiliMerdin teni esmere yakın sarı hala aglayinca kaşları ve dudakları sarariyo galiba sariliktan
Leylamleyla 35izmir sevindim 😂 geçmezsede önemli değil asla ama şimdi anne beyaz baba beyaz olunca millet uydurur bisiler diye 🤣
busra9191 geçiyor canım benim oğlumdada öyle olmuştu sonra ten rengine döndü sarılık gerçekten bebeği karartıyor ama zamanla geçiyor❤️
papatya011 Leylamleyla bu arada benle eşimde beyaz tenliyiz büyük kızım buğday tenli ikimizden de daha kara 😂 kimse birşey demiyor korkmayın ailede varsa ona cekmiştir diyorlar
Leylamleyla Bebegimm1 aaa öylemi söylediğiniz iyi oldu demek bir ayımız daha var gözlerinin düzelmesi için