Hapykindasil ben ucunci ya da dördüncü aydi emin deglim inanılmaz meme reddi yaşadım. Sütümü sadece biberondan iciyordi. Ben de aç kalmasın yeter ki diye boyl devam ediyordum. Ne yapsam olmamıştı sadece gece uykuluykej meme aliyordi gündüz hep biberonla anne sütü ya da mama. Stres ve üzüntüden ve de az emmesinden sütüm de azaliyordu. Sonra doktorum bana şöyle soyledi. “Sen niçin kendi sütünü sagip biberonla veriyorsun. Alternatif sunuyorsun bebeğe.” Ben de emmiyor ama aç kalacak dediğimde bana “aç kaldigijda bir middet sonra emmek zorunda kalacak ve merak etme bebeğin açlıktan ölmez düşün ki bir dağın başındasin ne mama var elinin altında ne pompa böyle düşün sen kiyamadigin için ona alternatif sunuyorsun o da buna alışıyor halbuki emzirmek doğal bir süreç elbet buna dönecek” demişti. Sonrasında kararlı oldum memeyi zorlamadim bunaltmadan teklif ettim almadığında kapattım ama ne sağıp ona verdim ne de mama verdim. Gerçekten aciktigi için emdi az bile olsa günden güne bu şekilde emme sıklığı arttı. Ve normale şükür döndük. Size de denemenizi tavsiye ederim.