Alevvv58 Rav-Ebu evet kalınabiliyormuş. Eşimle sürekli deniyorduk yani ön tarafıma boşaldığı zamanlar oluyordu o da içine akmış yani tıpta imkansız değilmiş bu, kader işte.
Segeson Alevvv58 evliliğimizin ilk 10 günü birlikte olamadık ben çok kastım. Doktora gittim doktor kas gevşetici bi de bir merhem verdi. Sonra forumları okudum bebe yağı kullanan varmış ilacı içtim iyice yağladık öylece oldu. Ön sevişmeyi uzun tutup yağlayınca hemen oldu bir daha sıkıntı yaşamadım. Yağ ve kas gevşetici ilk etapta tavsiye ederim sonra zaten hiç kullanma gereği duymadık.
Segeson Almondeyed benimki gayette çözüldü 10 gün denemeye rağmen olmuyordu. Tek seasnla bu işi yapanlar var tamamen psikolojik . Bu kadar kolay olmaz demeyle moral bozmayalım. Yeter ki denesinler illaki çaresi var.
Emine323 Almondeyed vajinismus tam olarak ne oluyor ben tamamen kendini kasma zannediyordum ama siz ağrılı oldu diyorsunuz benimde enfeksiyon var ve ilişkiler hep ağrılı oluyor acaba bunla bağlantılı olabilir mi ben ağrıdan dolayı acıyacak diye istemiyorum
Almondeyed Emine323 ilişki esnasında istemsizce kendini kasma ilişkiye izin vermeme. Ben iki tedavi alınca sırf çocuğum olsun diye birkaç kere ilişkiye izin verenildim ama mahvoldum kasmaktan. Sonra yine yapamadım zaten. Enfeksiyon da acı verir
Nisan93 Alevvv58 Çok çok iyi anlıyorum aynen öyle hissediyor insan kendini. Ama şehir efsanelerine kulağını tıka. Gerçekten korkutulduğu gibi, abartıldığı gibi bir şey yok gerçekten. Bizzat 3 sene yaşamış biri olarak söylüyorum🙏🏻 Başaracağına şüphem yok.
Deletedmom_23 Alevvv58 Jinekolojik muayene oldunuz mu? Bazen zarın yapısı çok kalın oluyor ve o sebeple de olmuyor ya da şiddetli acı oluyor. Eğer zar yapısından kaynaklı bir sorun ise küçük bir operasyonla zarı alıyorlar ve sorun çözülüyor
Hande-ege [silindi] patlayan bişey değil o zar öyle düşünceler işte insanı korkutuyor patlama çatlama olmuyor korkmayın. Bizlere hep acayip hikayeler anlatıldığı için korku yaşıyoruz maalesef. Tavsiyem vücudunuzu araştırın anatomimizi yani kadınlar olarak bilmiyoruz vücudumuzu bilmiyoruz.
Hasret55 Alevvv58 7 sene cektim.. sonra kadin doktoru buldum ama özel her ay 100€ veriyordum onun sayesinde 6 ayda atlattim birlikte olmaya basladiktan 5 ay sonra hamile kaldim🥰
Alevvv58 Hasret55 böyle başaranları görünce motive oluyorum ama yine de insanın elinden bir şey gelmiyor. Senin adına çok sevindim🙏