Meovvmeovv Alevvv58 hamileyken olcam zanettim bi an ama şükür ki olmadım Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor 😥 mutlaka tedavi lazım
Ogzshn Alevvv58 ben ill evlendiğimde 3 ay kadar ilişkiye hiç giremedik yani birleşme olmuyordu kendimi çok kasıyordum tedavi gördüm 3 seans sonrası rahat bir şekilde oldu şükür
otomatikanne Alevvv58 aslında o kadar basit bir şey ki kendini bi bıraksan bu mu ya diyeceksin :) bende yapamadım gerçi :)) tedavisi çok basit kadın doğum uzmanı ve bir psikolog eşliğinde bir kaç seansta halletiyorlar. Hiç bekleme bi an evvel bie uzmandan destek al. Sandığın kadar zor değil🌸
Alevvv58 Eylul05 birisiyle tanıştım sosyal medyadan o tedavi olmadan kendi kendine halletmiş bu bana biraz cesaret verdi ama yine de korkuyorum
Alevvv58 Almondeyed bende doğum yaptım ve vajinusmusum ilişkiye girmeden hamile kaldım allahın hidayeti işte bilmiyorum. Kendimi hazır hissediyorum ama bir yandan da korkuyorum
Almondeyed Alevvv58 benim de var çocuğum girdik ilisniye ama ağrılı oldu. Sonrasında hiç yapmadim. Bir kere psikiyatri iki kere kadın doğum tedavisi gördüm. Psikiyatri ile olmadı hep ilerledik ama en sonda yine yapamadım İlk kadın doğumda hastane olduğu için çok ilgilenemiyordu onda da sonunu getiremedik Böylece dört yıl geçti En sonunda özel klinikte bir kadın doğum doktorunun garanti konuşması ile tedavi oldum. On bin TL idi. Bir seansta hallettik. Bir seans bir saat sürdü tabi. Elhamdülillah dedim ya
[silindi] Rukiye03 benimde kızlık zarı bozulmadan hamile kaldım halende kızlık zarim patlamadi çocuğumda var
Alevvv58 Rukiye03 sürekli deniyorduk eşimle boşaldığı zaman içime akmış yani başka türlü olamaz zaten
Roza28 Ben de bir ay yaşadım. İşte hep çocukluktan bugüne gelen baskının sonucu. Ama üstünde çok durmadık ben de eşimde. Sonra zaten kendiliğimden aştım. Eş faktörü çok önemli. Rahat olun, kasmayın, takılmayın.
Alevvv58 Roza28 benim ki ilk gece oldu aslında alt komşumuz kanaman olucak falan dedi onun lafı üzerine korkttum ve ilk gece yapamadık bayağı bir denedik 5 6 saat olmadı sonra üstüne düşmedik olur kendiliğinden diye erteledik ve 1,5 sene oldu artık ertlemek istemiyorum
Hande-ege [silindi] patlayan bişey değil o zar öyle düşünceler işte insanı korkutuyor patlama çatlama olmuyor korkmayın. Bizlere hep acayip hikayeler anlatıldığı için korku yaşıyoruz maalesef. Tavsiyem vücudunuzu araştırın anatomimizi yani kadınlar olarak bilmiyoruz vücudumuzu bilmiyoruz.
Alevvv58 Almondeyed bende psikoloğa gidiyordum hamile olduğumu öğrenince doktorum doğumdan sonra devam edelim dedi o yüzden yarım kaldı
Emine323 Almondeyed vajinismus tam olarak ne oluyor ben tamamen kendini kasma zannediyordum ama siz ağrılı oldu diyorsunuz benimde enfeksiyon var ve ilişkiler hep ağrılı oluyor acaba bunla bağlantılı olabilir mi ben ağrıdan dolayı acıyacak diye istemiyorum
Nisan93 Alevvv58 Biz de bu sorunla eşimle 3 yıl kadar savaştık. Tedavisiz kendim aştım, daha doğrusu eşimle birlikte aştık. Allah yardımcın olsun çok zor bir süreç oluyor ama sonunda bu mu yani dedim, asla abarttığımız gibi bir durum değilmiş🙏🏻🥰
balyanak53 Alevvv58 Maalesef ben de öyleydim. Çok zor yani çok ağlayarak korkarak sırf bebek için yaptık. Doğumum geldiğinde vajinal muayenede bile doktora dokundurtmadım ilk bebegimi ölü doğum yaptım vajinal olarak da suni sancı verdiler resmen bana kabus gibiydi acılarla 2 doğum sonrası atlattım
Alevvv58 balyanak53 benim ki bu durumdan ötürü sezaryen oldu sonda bile taktıramadım uyuşturduktan sonra doktor sondayı taktı
balyanak53 Alevvv58 Ben de sürekli kendime gaz verirdim ne olacak herkes yapıyor kim ölmüs bundan vs ama o an gelince çok zor 🤐 çok şükür atlattım sayılır
Nisan93 Alevvv58 Çok çok iyi anlıyorum aynen öyle hissediyor insan kendini. Ama şehir efsanelerine kulağını tıka. Gerçekten korkutulduğu gibi, abartıldığı gibi bir şey yok gerçekten. Bizzat 3 sene yaşamış biri olarak söylüyorum🙏🏻 Başaracağına şüphem yok.