Hayallerhayatolsa Neyi unutmayım nasıl hazırlıyorsunuz ben çok stres yapıyorum ya 5 kişilik kıyafet deniz malzemesi off unutursam bişeyler
Tatlican Hayallerhayatolsa Ben cocuk icin agri kesici filan aliyorum .Kendimizede aliyorum ,aksamlari serin olur diye uzun kollular .Günes kremi.
Miniminnakbebe Hayallerhayatolsa ilaçları vitaminleri, bol zıbın, uzum pijama takımı, kısa kol şort, güneş kremi, müslin bez bikaç tane, drniz sonrası banyodan sonra da bepantol sürüyorum ben, mayo bez, şapka bunları sık sık kullandık biz
HLmom Hayallerhayatolsa ilaçlar sinek kovucu Güneş kremi yanık kremi ateş düşürücü bant olmazsa olmazım
Tatlican Hayallerhayatolsa Biz iki kere gittik cok sevdik hatta gecen yilda istedik ama korana olduk gidemedik
Derinsart Hayallerhayatolsa burda havalar cok sıcak😅 uzun kollu birer tane koyun cok koymayın biz bide cok az esya aldık zaten yıkıtoruz diye ne tarafa geliyosunuz
Hayallerhayatolsa Miniminnakbebe aşko benim en küçük 4 yaş olcak şükür elimden çıktılar 😊😊 Aaaa şapkaaa iyi dedin burdan eksiklerimi alıyorum iyi oldu 👍 çok teşekkür ederim
Hayallerhayatolsa Tatlican yaaa bakalım ilk defa tatile gidecez günü birlikleri saymıyorum 2 kez gitmiştik Sinop a ve orduya denize giremedik bile omkadar eşyayla geri geldik
Hayallerhayatolsa Sontvbukucu essahmı kız sen Balıkesir limiydin yağmur varmış yalnız hayırlısı bakalım
Liyosunannesi Hayallerhayatolsa heri ihtimale karşı cocuk için ateş düşürücü ve ates ölceri serin olursa diye uzun kollu ama ince kıyafetler deniz havlusu, ayakkabısı, mayosu bolca yedek kıyafet tarak, güneş kremi, şapka, gözlük şuan aklıma gelenler