laisa merhabalr öncelikle çocuğumun kilosu az olduğu için ve erken doğum olduğu için anne sütü+mama olarak besliyorum 23günlük bebeğimi. başlarda göğüs ucum yok diyr biberona sağıp sütümü veriyordum biberondan alışa alışa emmeyi öğrendi ve 1 haftadır beni emiyor çok şükür. aptamil mama kullanıyorduk çok sancı yapıyordu gaz yapıyordu smaya geçtik 3gün önce. bugüne kadar mamayı tekte yuttu çok sevdi ve çok yaradı mama. ancak bugün aç olmasına rağmen az az yiyor biberonu ağzına koyunca yüzünü eskitiyor zaten emzik de almıyor ağzına ama benim mememi emiyor. acaba mememe alıştığı için biberon mu reddediyor yoksa ilk iki gün sevmesine rağmen mamayı artık sevmiyor mu? eşim philips avent biberon aldı bi de onunla denicem
Melikeakiner Sma mamasının tadı çok ağır benim yeğenimde içmek istemedi birde kabızlık yapıyor. Bebelac golda geçtik düzeldi. Mamanızı değiştirin.
aylauzunkas bebelac gold deneyin, fermente sütten yapılan bir mamaymış aynı kefir gibi, biz gaz için çareyi bu mamada bulduk
ozlem_oz sma 'nın tadı çok kötü sevmiyor o yüzden bebekler. bebelac gold alın bence hem sindirimi rahat hem tadı güzeldir