Elisa34 Bebegim tam 7 aylık bugun sabah kahvaltısına başladık bugun yumurta sarısı,labne peynir ,pekmez verdim tecrübeli anneler başka ne verilebilir
Asym33 Elisa34 Canım gurme bebek menüleri diye bir uygulama var ay ay bir sürü tarifler var çok güzel bir uygulama çok faydasının olacağını düşünüyorum indir incele istersen
Kayraaa59 Asym33 merhaba tam uygulama adı nedir bende bakayım. Gurme bebek menüleri diye bulamadım ben
Asym33 Elisa34 Rica ederim canım bizim daha ek gıdaya geçmemize var ama şimdiden araştırıyorum tesadüfen buldum bu uygulamayı bende çok begendim
Asym33 Kayraaa59 Merhaba canım bebek menüleri yaz altında roosa soft yazan resmindede ortada emzikli bebek kafası var
Asym33 Elisa34 Daha 3 buçuk ayligiz canım mama içiyoruz bende 5. Ayda ek gıdaya gececem bak instgramda da çok güzel sayfalar var Ekgida.gunlugum bu sayfada çok iyi zaten onu takip etmeye başlayınca bir sürü sana başka yerlerden istekler gelir ekrana çıkar felan takip edersin ben 5 6 sayfa takip ediyorum
Elisa34 Asym33 bende 5 gibi başladım tadımlara cok sagol canım indirdim o söylediğin uygulamayı gayet güzel