Zeykaa Doğum yapalı 3 ay oldu ve aşırı derece de saçlarım dökülmeye başladı. Bir çözüm, önerisi olan varsa yardımcı olabilir miii🥺
Ezgiogrtmn Zeykaa ortalama iki ay sonra dökülen saçlarınız yeniden çıkacak bisey yapmanıza gerek yok. Benim suan yeni çıkan saçlarım uzamaya başladı eski haline geri döndü
Miracinannesi52 Zeykaa bekarken saçım çok dökülüyordu sonra hamileyken dökülmedi doğumdan sonrada bebeğim 40 günlük oldu saçlarım dökülmeye başladı genelde bebek anneyi tanımaya başladıktan sonra dökülüyor saçların benim oğlum artık beni görmüştü
Smnl Zeykaa bir sürü şampuan denedim olmadı , bir yazı okudum omega eksikliğinden oluyor diye , takviye kullanmaya başladım durdu dökülmesi. Doğal olarak da cevizde var.
Masalingonunannesi Zeykaa 4 ayin sonuna dogru kesiliyor hicbir sey yapmad8m eski haline doneli naya oldu
cbkckbr Benimde öyle avuç avuç dökülmeye başladı bıttım sabunu aldım hemen daha önce de oldu böyle dökülmem kullandım ve durdurmuştu yeni saçlar çıkartmıştı inşallah fayda eder yine