biruykusuzanne Geçen annem oğlumu parka götürmüştü dondurma çubuk kraker vs varmış araba saf su ile sildim çıkmadı. Deterjan vs nasıl temizleyebilirim sizler nasıl yapıyorsunuz.
ayseeeasln21 biruykusuzanne örtü kısmı çıkıyor benim arabanın makineye atıyorum geri takıyorum diğer çıkmayan yerleri de hava sıcak olduğu için hortumla yıkıyorum kuruyor hemen
MasalsMommy biruykusuzanne Valla ben hortumu kapının önüne çekip cifledim geçen baya bildiğin foşur foşur hiç de bir şey olmadı mis gibi de temizlendi😂
Brokolilim biruykusuzanne Çıkabilen bütün kılıflarını çıkarıyorum makinede yıkanıyor geri kalan kısmınıda balkonda fosur fosur yıkıyorum 😂
biruykusuzanne ayseeeasln21 içinde sünger vs vardır kötü olur diye korkuyorum yoksa köye gidince bende hortum tutmayı düşündüm sünger ve normal çamaşır deterjanı ile mi yıkıyorsunuz peki
Askimizinmeyveleri biruykusuzanne banyoya sokuyorum kendilerini deterjanla bir güzel yıkıyorum 4 yaşında kızım var ona almıştık şimdi 1,5 yaşında bir kızım daha var ablasının arabasını kullanıyor senelerdir yılarım hiç birşey olmadı şükür
ayseeeasln21 biruykusuzanne yok kızımın kendi deterjani ile yıkıyorum elimi vurduğum zaman direk kiri ciksrtiyor zaten canım
Deletedmom5284 Elifinilki evett bizede sahibi söyledi arkadaşımız oluyor biz burada yıkıyoruz sizde getirin dedi
Askimizinmeyveleri biruykusuzanne aspirix oluyor el sabunu oluyor ne denk gelirse ozon hariç😂 evet süngerle
biruykusuzanne MasalsMommy sünger mi kullandın canım şu bildiğimiz sarı bulaşık süngeri ve hangi tarafı
MasalsMommy biruykusuzanne Evet baya bildiğin bulaşık süngerine cici döktüm yıkadım. Sünger kısımlarında sarı diğer kısımlarında yeşil kısmını kullandım. Çıkmayan bi yer olduysa yeşil tarafıyla ovaladım süngerde de