Azeri32 Merhaba anneler benim kızım 27 aylık bir ay once kızımı bezini bırakırdım 1 hafta sora çişini soylemeye başladı tam bir aydı soyluyordu ama son 2 gündü üstüne yapmaya başladı çişini soylemiyor mecbur yeniden bez takıyorum ne yapmam lazım yeniden başlama döndük diye üzülüyorum
Tug45 Azeri32 bence altına yapıyorsa belirli saat lerde götürün bence yaptıgu saatleri not alın 1 ay geçmiş tekrar bez takmadayfınız keşke benimde 3 hafta oldu öyle bişey olmadı ama olursa biraz daha sokarım bez takmamayı düşünüyorum o kadar yıl gitmişken tekrar başa dönmek zor olur tekrar eğitim vermek
Zey-yus50 Azeri32 tekrar bez takarsan başa dönersin evet takma bezini uyar sürekli geçici bi süreçtir
pattisanne Azeri32 bu aralar benim de başıma geliyor aynı şey normalde söylerdi çişini ama şimdi altına yapıveriyor. Ben de artık çözümü sürekli kendim tuvalete götürerek buldum 💁🏻♀️
Ravzalp Çok bilmiş arkadaşlar, nicki gördüğünüz üzere anne Azerbaycanlı ve Türkçe yazım kurallarına hakim olmak zorunda değil. Derdine çare olabiliyorsanız olun yoksa burda duyar kasmayın.
Azeri32 Ya arkadaşlar bir yanlış yazdık deye dalga keçermi ayıb yani her kes anne hızlı yazınca yanlış ola bilir