MelisaGoktugMommy Yusufhavva primadan sonra genelde hangi bezi kullanirsaniz bir pisik problemi olabiliyor yani ben cevremdekilerden ve kendi tecrubemle oyle gordum
ak1905 Yusufhavva kızım çok hassasti her türlü bezi denemiştim olmadı Prima premium çare kullandım aylarca baby turco doğadan çıkınca dedim son kez bid bunu denym pişik yapmamıştı. Agu baby De kullanıyorum o da pişik yapmiyo 2.5 yaşına gelmek üzere
PeekaBoo_ Yusufhavva ben sleepy kullanıyorum çok memnunum ama Prima kullananlardan hep aynı şeyi duyuyorum marka değiştirdikleri zaman hep pişik oluyor diyorlar
livanurvealpinannesi61 MelisaGoktugMommy bizde öyle bir sorun olmadı dönüşümlü kullanınca sorun olmuyor direk geçince pişik yapıyor genelde.
Hbk1122 Yusufhavva ilk doğduğu zaman kullandım sorun yaşamadım.. şuan kötü bez yapan firma yok hepsi daha iyi olmaya calisiyo… Sleepy Prima kalitesinde zaten..
MelisaGoktugMommy Yusufhavva iki gun pisik kremiyle bi alismasini sagla eger devam ederse tekrar iyi gelen bezi kullanin
livanurvealpinannesi61 Yusufhavva evy baby yada molfix deneyin ikisi de çok iyi ben kızıma prima kullandım sonra sleepy ye geçtim ama pişik olmadı evy baby ile devam ettim sonra.