Baakpnr- Serserilikiz siparişler kısmına tıklıyorsunuz , yeni bir siparişiniz var yazıyor Ya ona tıklayın daha sonra çıkıyor zaten kargo kodu al diye bu şekilde
Serserilikiz Baakpnr- kusura bakmayın gene yazıyorum size Yarin kargocu gelecek fakat ben verceğim ürünü poşete koydum hiç birşey yazmaya gerek varmi bide kargo poşetini onlarmi ayarlıyor acaba Ben bi poşetin içine güzelce koydum öylece
Minikprensesinannesi892 Baakpnr- aaa oyle mi bilmiyordum kusura bakmayın lütfen 🙈 yine de teşekkür ederim cevap verdiginiz icin 🥰
Baakpnr- Serserilikiz kargoyu yani kurye paket almaya eve geliyor mu? Bilmiyordum 🥰 sadece normal bir poşete koyun ve kargo kodunu gelen kargocuya söyleyin baska bısı yazmanıza gerek yok
2lokummannesiii Noname21 İlk kez dolaptan alışveriş yaptım kadın pazartesi verdi pttye ama uzak olduğu için yolda şuan. Umarım dolandırılmam. Bir markanın yapbozunu aldım. İyi de mesajlaştık kadın iyi biri gibiydi bende zaten nazik konuşurum bakalım bekliyorum😅
Serserilikiz Baakpnr- araş kargo geliyormuş aradım öyle dedi cocukla taaa yokuş çıkılmaz teşekkür ederim canım 😊😊