Noname21 bende gardropstan satış yapıyorum, bir çift terlik bir çift babet koymuştum 40ar liradan 80 lira. Bir de hiç kullanmadığım bi spor ayakkabı vardı ayakkabı 0 yani 100 TL yazdım. Neyse kadın 3ünü alcak toplam 180 yapıyor, boşanma aşamasındayım baba evimdeyim zor durumdayım falan dedi kandım bende 😂 dedim tamam tanesinden 10 lira indirim yapayım 150ye vereyim. 3 çiftini 100 liraya ver diye yalvardı dedim siz başka yerden alışveriş yapın kusura bakmayın falan filan neyse sonra 3ünü 150ye aldı ben paketledim hazırladım ertesi gün kargoya vercem. Sabah 7 buçukta bana yazmış ben bu ürünü aldım mı, evet diyorum aldınız, yoo almadım nasıl oldu anlamadım falan, ne aldım Peki falan diyor, dedim hanımefendi siz iyi misiniz ne aldığınızı bilmiyor musunuz şunu şunu aldınız falan, ben siparişi iptal ettim ama doğru ben bunları almıştım sen bana ürünleri yolla gene de diyor bana. Dedim tamam yollarım da ya sizin iptal talebiniz ben kargoya verince onaylanirsa, yani ürünler kadına gider boş yere bi de para falan ödemez bana bende bi tırstım yani dolandırılcam diye. Neyse öyle böyle konuştuk anlaştık, dedim ürünleri kargoya vereceğim saate kafar iptal talebiniz onaylanmazsa veririm kargoya zaten siz ödemeyi yaptınız siparişi onaylansınız ben alırım paramı. Sonra da dedim ki inşallah ürünler size teslim edilince ben bunları nasıl almışım anlamadım falan diyip iade etmezsiniz, bana yazmış ki sen salak misin 🙄 şok oldum. Dedim git ne halin varsa gör iptal ettim siparişi yollamadım kadını da engelledim. Hadsiz insan dolu orda.