EcreElvan Merhaba arkadaşlar, 1sonrası Bebeğinize hangi markasının inek sütünü veriyorsunuz? Hangi özelliklerinden memnunsunuz? İlk defa vereceğim 3 gün kuralı ile mi vereyim
Minisinannesiii EcreElvan ben içim markası veriyorum ilk başka tatli kaşığıyla denedim 2 gün felan sonra baktim bisey olmuyo biberonla vermeye başladım geceleri yatmadan önce gün icinde fazla vermeyin iştahsızlık yapiyo
livanurvealpinannesi61 EcreElvan inek sütü 2 yaşa kadar verilmiyor. Birçok zararı var mide bağırsak problemleri anemi kalsiyum eksikliği kemik erimesi geniz eti büyümesi iştahsızlık kabızlık VS sebep oluyor. Onun yerine formül mama verin daha sağlıklı.
Sehoooo EcreElvan nacizane fikrim bence 2 yaşa kadar inek sütü vermeyin derim . Bagışıklıgı düşüyormuş çünkü ünlü doktor ali fuat serper asla önermiyor . Instgramda hastalanmaya cocuk dıye sayfa var hemsıre orda oda asla önermiyor . Bencede inek sütü verilmemesinden taraftarındayım zaten ileride cıkolatads tatlı yıycecek nezman geç okadar iyi bence tabi sizin kararınız ❤️
melrosee EcreElvan Bence vermeyin , bebeğinizde iştahda azalma, hazımsızlık promlemleri, ve bağışıklık düşmesi meydana gelir . İnek sütü yalın haliyle hiç bir faydası yok zararı çok . Süt ürünlerini yoğurt, kefir, peynir gibi çeşitlilikler ile tüketilmeli.
Ayazinannesiseyda Ben şokun bakraç sütünü veriyorum tadı muhteşem günlük oluyor tadı çok güzel gerçekten proteini diğer sutlere göre daha fazla 15 aylık günde 200 ml veriyorum
F0244 Yatmadan bende veriyorum taze süt alma imkanınız varsa ondan alın markettede günlük sütler var onda da kullanabilirsiniz oğlum 14 aylık
livanurvealpinannesi61 EcreElvan özel hastanedeki çocuk doktoru 2 yaşa kadar anne sütü yada formül mama verilir nasıl bir bebek 2 yaşa kadar anne sütü alıyorsa formül mamada 2 yaşa kadar verilir. Bazı doktorlar sırf süt satılsın diye 1 yaşta inek sütü ver YouTube dan profesör saraçoğlunun videosunu izleyin inek sütünün zararlarından oda bahsetmiş.
Poyrazin_annesii 1 yasından sonra denge devam sütleri satıkıyor onlardan verebılırsnz. Bebegınızın yogurda alerjısı yoksa e gün kuralı yapmanıza gerek yok
rua_da_senhora_das_verdades Süt yerine yoğurt veya kefir verebilirsiniz. İllede süt diyorsanız bu keçi sütü olsun. Nacizane tavsiyem
livanurvealpinannesi61 Sehoooo evet bende takip ediyorum onu 2 yaşa verilmez diyor ali Fuat serpen banada doktorlar 2 yaş demişti.
Elfvli EcreElvan kizim dun tam iki yaşını doldurdu. Hic inek sütü vermedim desem yeridir. Sadece birkaç sefer dolapta sut kutusu görüp kendi istedi bir çay bardağı olacak şekilde verdim.
Dilruba_1 Bi tanıdığım bir yaş sonrası hep inek sütü verdi bir problem yaşamadı ama belki çocuktan çocuğa değişiyordur onun sütü de yoktu belki de o yüzden verdi