gocebebirbayan Kızlar yaptıktan soğuduktan sonra nereye koyuyorsunuz bozulmaması için. Dolaba koyuyordum ama dolabımda yer yok. Evim ara kat ve sıcak. Yüklük dolabımın alt katına sofra serip dizsem olur mu ki bozulur mu orda?
Annebusra25 gocebebirbayan ben yeni yaptım benimde buzdolabımda yerim olmadığı için dışarda küçük ardiye gibi bir dolabim vardı oraya koydum. Kapaklarınin iyice tuttuğundan emin olduysaniz hiçbir şey olmaz. Elinize sağlık ☘️
Emelss- gocebebirbayan dolabınızda yer ayırmaya çalışın anladığım kadarıyla her yer sıcak, çünkü serin olmazsa aksi takdirde bozulur kapakları atar.
gocebebirbayan Eylul05 neyse dolapta yer açtım en alt katı. Sıkıştı biraz ama napim. Bakliyatlar da dolapta olunca çok sıkıntı oluyor ya dolap zaten küçük 😔 havalar da çok suçla pff
Ysgl26 Binanızda yangın merdiveni ya da garaj varsa oralara koyun ben öyle yapıyorum ya da buzdolabında bi raf ayırın çok sıcak gerçrkten bozulur yazık olur
gocebebirbayan Katya yaa öyle yazdım sandım 😂 telefon düzeltiyor bazen , domates yazıyorum eşime de domestos yazıyor tlf. Olabilir yani 🤭