PembePelikan Merhaba arkadaşlar elimde bir paket yufka ve lor var, ziyan olmasın değerlendirmek istiyorum.. buzluk için börek tarifleriniz varsa yazabilir misiniz ? Sizce nasıl değerlendirebilirim, Mesela sigara böreği yapıp atabilir miyim ?
Maviskizimm PembePelikan sigara böreği benim buzluğumda hep olur lor ile.istediğimiz zaman çıkartıp pişiriyorum.gül böreği de yapıp atıyorum arada.pişireceğim zaman yumurta sarısı susam serpip atıyorum fırına
Deletedmom_36 PembePelikan Ben yufkaya hicbirsey surmeden direk ic harc koyarak midye borek yapip atiyorum buzluga.Pisiricegim zaman su ve suviyag bir kaseye koyup borekleri buzlu buzlu icine sokup cikariyorum tepsiye dizip uzerine yumurta sarisi surup pisiriyorim harika oluyor☺️
Mucize16 PembePelikan rulo börek var tam buzlu böreği YouTube den ni bak ayrıntılarına istersen ben hep ondan yaparım
Asyaayaz1 Gül böreği çok güzel oluyor öyle yapabilirsiniz ani gelen misafirler içinde büyük rahatlık olur sizin için.sigara böreği olarakta yapabilirsiniz
PembePelikan Asyaayaz1 hiç yapmadım daha önce, normal sigara böreği gibi yapıp Rulo yapıyoruz değil mi ?
PembePelikan Maviskizimm pişirmeden ne kadar önce çıkarıyorsunuz peki ? Donuk şekilde hemen fırına atılsa sorun olur mu
PembePelikan Deletedmom_36 şahane 👌 midye şeklini vermeyi bilmiyorum YouTube dan bi bakarım Hamur işi börek vs asla Elim yatkın değil 🤦♀️
Deletedmom_36 PembePelikan Cok kolay midye seklini verme hem daha guzel duruyor misafirler icin☺️Her zaman buzlugumda midye boreklerim Olur 5 dk tepsiye dizer hemen pisiririm Sipsak😍
PembePelikan Deletedmom_36 yarısını midye börek yarısını da sigara böreği yapıp attım 👌 fikir için teşekkür ederim. Sizin tarif ettiğiniz gibi pişiricem ☺️ Peki Sigara böreğini kahvaltıda kızartmak için akşamdan mı çıkarmak lazım ?
Kbrbisi28 Ben dolamber dahi attim en son attigim muska boregi gul boregi ve sarma boregi attim pazar gunleri olmazsa olmazimiz sabahlarda cunku borek 🤭
PembePelikan Kbrbisi28 yaaa dolamber ve sarma böreği nasıl oluyor 🥺 börekler konusunda hiçbir fikrim yok Sadece sabahları sigara böreği veya tava böreği yaparım onun dışındaki börek çeşitlerinin hiçbirine hakim değilim
Kbrbisi28 PembePelikan sigara boregine sarma boregi diyoruz genelde :) domalberde uzun dolaya dolaya olan borek :)
Kbrbisi28 PembePelikan o zaman kadin budu dilruba dudagi şıllık tatlisi bunun gibi seylerde yasaklanmali 😁🤭 daha cok vardi diye hatirliyorum sutlu nuriyee 🤭😁
PembePelikan Kbrbisi28 katılıyorum ☝️ bu şey gibi dizilerde öpüşmeyi yasaklayıp silaha öldürmeye uyuşturucuya bolca yer vermeleri gibi 🙄