AAhsenn Mama kullanan anneler bebeğim 120 cc yiyor büyük biberona geçeceğiz gaz yapmayan içi Çubuklu biberonlardan hangisini almalıyım ?
Esra_Deva AAhsenn neden illa içi çubuklu? Antikolik hemen hemen her markanın var. Ben Chicco ve Babyplus kullanıyorum
AAhsenn Esra_Deva canım içi Çubuklu olanlar antikolik zannediyorum sütüm yetmediği için mamaya yeni başladık biberonlar hakkında bilgim yok 🤷♀️😁
Esra_Deva AAhsenn anladım illa çubuklu olması gerekmiyor canım. Emzik kısmında yerleri var diğerlerinin. Çubukluları temizlemek tam bir eziyet 🤦♀️ Baby plus e bebek markası ben memnunum
denizkabugu58 Ben büyük boy dr browns kullanıyorum küçük boyda tommee tippe ve çok memnunum asla gaz problemi yaşamadık. İçinde fırçasıda var temizliğinde hiçbir zorluk yok tavsiye ederim
denizkabugu58 @AAhsenn bende dr brown büyük boyu var 270 ml ama kızım iştahsız 90 yada 120 cc içiyor o nedenle tommy tippe 150lik küçük olanı aldım ama elinizde 160lık varmış zaten uzun süreli kullanım için büyük boy tavsiye ederim